Yelleowstone vervolg en vertrek

Door Rob & Mary Kempers - A long time ago Vrijdag 14 september na het ontbijt uitchecken Yelowstone west naat Yelowstone noord voor twee nachten. Kort nadat we op route waren in het park, zagen we een Bald Eagle aan de overkant van een rivier in een kale boom zitten, dus enkele leuke foto's kunnen maken echter nog mooier is natuurlijk als de vogel weg vliegt, hierop hebben we ruim 3 uur zitten wachten en helaas op het moment supreme niet het gewenste resultaat op foto. Hulde aan Mary maar ik wilde best eerder weg terwijl Mary zoiets had van dit is toch wel uniek dus blijven we wachten. Vervolgens in het park weer voldoen gezien waarop onderstaand een opsomming. We zitten in Noord Yellowstone in Mammoth Hot Springs in een cabine ofwel een houten huis met veranda, ook leuk. In dit gebied geen internet en geen tel. bereik. 's Avonds heerlijk in het hotel gegeten deze keer geen vette hap. Zaterdag 15 sept. naar de noord/oost ingang gereden onderweg een grote kudde Bizons in een waterpoel. Doorgereden naar het dorpje Silvergate en daar koffie gedronken en in gesprek geraakt met een winkel eigenaar die ook fotografeerd en net terug was van een fotoreis Afrika, leuke ervaring. Vervolgens gereden naar Tower Fall erg toeristisch, dus snel wegwezen. In het visitor center van Canyon een mooie film over het Yelowstone park gezien. Vervolgens terug naar het hotel, onderweg veel rook en brand gezien, via info Fire van het park blijkt het een gecontroleerde brand te zjn die is ontstaan door bliksem inslag en later door de warmte en veel wind tot zelfontbranding is gekomen. Zondag 16 september weg uit Yellowstone naar Missoula gereden en zitten in Bestwest Tern hotel. Vervolgens naar Down Town gereden om wensen lijst van onzen kleinkinderen af te werken, helaas nog niet gelukt. Het is nog steeds prachtig weer d.w.z. in de vroege ochtend fris maar dan loopt de temp. al snel op naar 26 graden. Wat hebben we gezien in Yelowstone: Bizons Wapitie Coyote Bald Eagle Visarend Wolf Eland Chipmunk Squirels Raven Veel kleine vogels Watervallen Geisers Veel Chinezen!!!!! Wordt vervolgt, want morgen gaan we naar Glacier NP

Reacties

Joop en Ceciel A long time ago

Leuk om jullie op deze manier te volgen en zo te lezen dat jullie zo genieten van alles wat er te zien is, wat fijn dat het weer mee zit.
Groetjes uit Spijkenisse.

arie en mary v vliet A long time ago

wat veel allemaal maar ik denk wel indrukwekkend.
en morgen is het feest want dan is mary jarig.
maak er een leuke en gezellige dag van.
alvast van harte en een dikke kus.

arie en mary.

Dick en Anneke A long time ago

Zo dat is al aardig wat wild wat jullie hebben gezien en wat zal er nog volgen. Zojuist belde Mary van Vliet, vroeg of ik wist dat Mary Kempers jarig was, weten doe ik het wel maar ik had er nooit aan gedacht want de verjaardagskalender hangt op de wc in Bodegraven en wij zitten nu in Hoenderloo, in mijn agenda staat dat vast, maar omdat ik geen afspraken heb kijjk ik daar niet in. Mary van harte gefeliciteerd met je verjaardaag, bijzonder zo in de States. Ik zou zeggen geniet met volle teugen, rij voorzichtig en tot een volgend verhaal.

Groeten Dick & Anneke.

Els & Daan A long time ago

Mooie verhalen; volgen jullie op de voet.
Mary alvast de hartelijke felicitaties met je verjaardag morgen. Maak er iets moois van. Vrolijke groeten uit bruisend Rotterdam! E&D

Martin en Reina, A long time ago

Lieve Mary, van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag. Heel bijzonder om dat tijdens een reis, samen met Rob, te vieren. Wij delen het thuis een beetje door er alvast een wijntje op te nemen en de rest komt wel als jullie weer thuis zijn. Vandaag roert de herfst zich al met regen en voor de komende dagen wordt het niet veel beter. Samen nog een fijne voortzetting van de reis en blijf genieten.
Met de hartelijke groeten en een knuffel uit Gouda. M en R.

Meindert en Selma A long time ago

Mary van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Veel plezier nog en geniet van alles wat jullie nog te zien krijgen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan