12 september 2012

Door L.J.T. van Eijndt - A long time ago

Death Valley, WAUW.

Heet, Heter, Heetst WAUW. Wat een prachtig landschap in dit National Park. Mooier dan we hadden verwacht. Het extreme hoogteverschil is onvoorstelbaar zo rij je op zee niveau en 5 minuten later ploppen je oren omdat je op 8000 feet zit, echt onvoorstelbaar mooi.

107 graden F. als je dan buiten de auto komt loop je een deken van warmte in. Uren rijden op de 190 eindelijk Furnace Creek Ranch Resort. Een mooi Resort met alle faciliteiten we hebben ff snel de was gedaan op de Amerikaanse manier. Even om 20:00 uur heerlijk gezwommen in het buiten zwembad, water ongeveer jacuzi temperatuur zonder de bubbels. Daarna heerlijk gegeten en lekker buiten gezeten.

To be continued

L&J

Reacties

Wim A long time ago

Bij het lezen van dit bericht komen de herinneringen weer boven. Hebben jullie al cyota's gezien? Wij hebben in hetzelfde ressort gezeten, het was zeker te warm om een rondje te golfen?
Gr. Wim en Sjoukje

Jan enJoke A long time ago

Helaas mochten wij er met de camper niet doorheen. Nu op naar Viva Las Vegas waar het ook heel heel heet is, maar o zo leuk!! De manier om je overdag te verplaatsen is door van het ene hotel naar het andere hotel binnendoor te lopen. Als jullie nog een show willen zien, wacht dan tot het eind van de middag, dan worden kaartjes met veel korting de deur uitgedaan. Geniet in Vegas!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!