12 september 2012

Door L.J.T. van Eijndt - 13-09-2012 22:49

Death Valley, WAUW.

Heet, Heter, Heetst WAUW. Wat een prachtig landschap in dit National Park. Mooier dan we hadden verwacht. Het extreme hoogteverschil is onvoorstelbaar zo rij je op zee niveau en 5 minuten later ploppen je oren omdat je op 8000 feet zit, echt onvoorstelbaar mooi.

107 graden F. als je dan buiten de auto komt loop je een deken van warmte in. Uren rijden op de 190 eindelijk Furnace Creek Ranch Resort. Een mooi Resort met alle faciliteiten we hebben ff snel de was gedaan op de Amerikaanse manier. Even om 20:00 uur heerlijk gezwommen in het buiten zwembad, water ongeveer jacuzi temperatuur zonder de bubbels. Daarna heerlijk gegeten en lekker buiten gezeten.

To be continued

L&J

Reacties

Wim 13-09-2012 23:30

Bij het lezen van dit bericht komen de herinneringen weer boven. Hebben jullie al cyota's gezien? Wij hebben in hetzelfde ressort gezeten, het was zeker te warm om een rondje te golfen?
Gr. Wim en Sjoukje

Jan enJoke 14-09-2012 11:10

Helaas mochten wij er met de camper niet doorheen. Nu op naar Viva Las Vegas waar het ook heel heel heet is, maar o zo leuk!! De manier om je overdag te verplaatsen is door van het ene hotel naar het andere hotel binnendoor te lopen. Als jullie nog een show willen zien, wacht dan tot het eind van de middag, dan worden kaartjes met veel korting de deur uitgedaan. Geniet in Vegas!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan