Naar Yosemite

Door Antonet en Johan - 12-09-2012 18:29

De reis naar San Francisco is probleemloos. Een beetje last van de jet-lag, maar verder gaat alles goed. Gisteren hebben we de camper opgehaald (zie foto) en zijn we naar het begin van Yosemite National Park gereden. De komende drie dagen brengen we daar door. Daarna volgt een verslag en natuurlijk de foto's.
De temperatuur is prima. Gisteren 32 graden en vandaag wordt het opnieuw warm. Misschien wordt het wel afzien tijdens het wandelen, maar dat horen jullie nog wel.

 

Reacties

Annemarie Buermans 13-09-2012 09:36

Das een mooi verplaatsbaar verblijfje voor de komende weken.
Hier regent het nu een beetje.
groet,

Annie van Dijk 13-09-2012 13:13

Verkiezingen achter de rug; SP is gelijk gebleven, maar PvdA heeft flink gewonnen. Jullie hebben een prachtige camper; ziet ie er echt zo nieuw uit? Ik ben benieuwd naar de foto's van Yosemite park. Veel plezier, Annie

Henny (voor jullie onbekend) 13-09-2012 23:47

Dit is slechts bedoeld als een waarschuwing !! Passen jullie een beetje op daar in Yosemite national park. Er schijnt een virus te hangen wat veroorzaakt wordt door de knaagdieren aldaar. gelukkig hebben jullie een camper, het virus schijnt vooral te rondwaren in de (logeer)hutten. Vele mensen hebben aldaar de afgelopen maanden het virus opgelopen te hebben en het schijnt erg gevaarlijk te zijn.
Fijne trip in de USA.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie