Naar Yosemite

Door Antonet en Johan - A long time ago

De reis naar San Francisco is probleemloos. Een beetje last van de jet-lag, maar verder gaat alles goed. Gisteren hebben we de camper opgehaald (zie foto) en zijn we naar het begin van Yosemite National Park gereden. De komende drie dagen brengen we daar door. Daarna volgt een verslag en natuurlijk de foto's.
De temperatuur is prima. Gisteren 32 graden en vandaag wordt het opnieuw warm. Misschien wordt het wel afzien tijdens het wandelen, maar dat horen jullie nog wel.

 

Reacties

Annemarie Buermans A long time ago

Das een mooi verplaatsbaar verblijfje voor de komende weken.
Hier regent het nu een beetje.
groet,

Annie van Dijk A long time ago

Verkiezingen achter de rug; SP is gelijk gebleven, maar PvdA heeft flink gewonnen. Jullie hebben een prachtige camper; ziet ie er echt zo nieuw uit? Ik ben benieuwd naar de foto's van Yosemite park. Veel plezier, Annie

Henny (voor jullie onbekend) A long time ago

Dit is slechts bedoeld als een waarschuwing !! Passen jullie een beetje op daar in Yosemite national park. Er schijnt een virus te hangen wat veroorzaakt wordt door de knaagdieren aldaar. gelukkig hebben jullie een camper, het virus schijnt vooral te rondwaren in de (logeer)hutten. Vele mensen hebben aldaar de afgelopen maanden het virus opgelopen te hebben en het schijnt erg gevaarlijk te zijn.
Fijne trip in de USA.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!