San Francisco per fiets

Door Antonet en Johan - A long time ago

Tot slot van onze reis door Amerika hebben we nog twee dagen in San Francisco doorgebracht. De eerste dag hebben we in het centrum de cable cars bewonderd, door de chinese wijk gelopen, de werken van de kunstenaars op Union Square bekeken, het voedsel uitdelen aan de daklozen gezien en de City Hall bekeken. Daar hebben we een gedeelte van een herdenkingsbijeenkomst voor Chris Stevens bijgewoond, de Amerikaanse ambassadeur die op 12 september in Libië bij een raketaanval werd gedood. Hij is opgegroeid in San Francisco.

Vandaag hebben we het havengedeelte en de beroemde Golden Gate brug per fiets verkend. Bij pier 39, waar heel veel eetgelegenheden en souvenirwinkeltjes zijn, lagen de zeeleeuwen te zonnen. We fietsten over de Golden Gate brug naar Sausalito en namen daar de boot terug naar San Francisco. Onderweg kwamen we langs het voormalige gevangeniseiland Alcatraz.

Morgen vliegen we terug naar Amsterdam.

We vonden het leuk om jullie op de hoogte te houden van onze reis en bedankt voor de reacties.

Groeten van Antonet en Johan.

PS

We hebben gezien dat de computer de onderschriften bij de foto's niet altijd bij de juiste foto heeft geplaatst. Onze excuses daarvoor.

Reacties

Lennart A long time ago

Die onderschriften zijn steeds een foto te ver, maar nog altijd wel goed te snappen hoor.


Fijne reis en tot morgen.

Annie A long time ago

ook ik heb genoten van jullie verslagen en van de prachtige foto's. Ik wens jullie een goede reis terug en een fijne thuiskomst (het belooft mooi weer te worden). Wij zijn dan al op weg naar Toscane.
We zullen snel een keer afspreken daarna, kunnen we onze ervaringen uitwisselen, tijdens een wandeling, of misschien in Delft?
Groeten, Annie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!