San Francisco per fiets

Door Antonet en Johan - 18-10-2012 06:23

Tot slot van onze reis door Amerika hebben we nog twee dagen in San Francisco doorgebracht. De eerste dag hebben we in het centrum de cable cars bewonderd, door de chinese wijk gelopen, de werken van de kunstenaars op Union Square bekeken, het voedsel uitdelen aan de daklozen gezien en de City Hall bekeken. Daar hebben we een gedeelte van een herdenkingsbijeenkomst voor Chris Stevens bijgewoond, de Amerikaanse ambassadeur die op 12 september in Libië bij een raketaanval werd gedood. Hij is opgegroeid in San Francisco.

Vandaag hebben we het havengedeelte en de beroemde Golden Gate brug per fiets verkend. Bij pier 39, waar heel veel eetgelegenheden en souvenirwinkeltjes zijn, lagen de zeeleeuwen te zonnen. We fietsten over de Golden Gate brug naar Sausalito en namen daar de boot terug naar San Francisco. Onderweg kwamen we langs het voormalige gevangeniseiland Alcatraz.

Morgen vliegen we terug naar Amsterdam.

We vonden het leuk om jullie op de hoogte te houden van onze reis en bedankt voor de reacties.

Groeten van Antonet en Johan.

PS

We hebben gezien dat de computer de onderschriften bij de foto's niet altijd bij de juiste foto heeft geplaatst. Onze excuses daarvoor.

Reacties

Lennart 18-10-2012 09:27 {{button-10983}}

Die onderschriften zijn steeds een foto te ver, maar nog altijd wel goed te snappen hoor.


Fijne reis en tot morgen.

Annie 18-10-2012 12:24 {{button-10987}}

ook ik heb genoten van jullie verslagen en van de prachtige foto's. Ik wens jullie een goede reis terug en een fijne thuiskomst (het belooft mooi weer te worden). Wij zijn dan al op weg naar Toscane.
We zullen snel een keer afspreken daarna, kunnen we onze ervaringen uitwisselen, tijdens een wandeling, of misschien in Delft?
Groeten, Annie
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan