Ashland

Door A. van Aalzum - 14-09-2012 04:31

Dear followers,

Via internet de uitslag van de Nederlandse verkiezingen gezien. Diederik en Mark beide eerst maar een fles Beerenburg en dan onderhandelen. Dan komen ze er wel uit. Pechtold aanschuiven en klaar is kees. (gratis advies van deze Amerika deskundig) Namens mijn liefhebbend echtgenoor wordt Jan bedankt voor het stemmen. Waarschijnlijk zit hij nu in de plaatselijke horeca om de steekpenningen op te maken want ik kan nergens in de uitslagen zien waar onze stemmen zijn gebleven.

Vanochtend uit een mistig en kil Eureka vertrokken. We hadden plannen om nog een stuk Redwood te verkennen en om langs de kust van de natuur te genieten maar helaas, FOGGY. Niet een klein beetje mistig maar potdicht. Van de hele kust maar 1 wave'je gezien. Jammer, jammer. Maar aan de andere kant was San Francisco een boppeslach wat weer betreft.

We zijn nu in Ashland bij Mike en Truusje. Die leven hiet als god in Frankrijk. Iets buiten het stadje met veel ruimte. Twee paarden, een paar honden, een knots van een camper, een speedboot en een stel auto's. The American way of Life, everthing bigger. Dat belooft wat wanneer we in Los Angeles komen.

Vanmiddag het meer opgeweest. En dan zie je het verschil met Nederland, alles mag en kan hier. Op het meer een roeivereniging aan het oefenen, daar tussen door een paar speedboten, jet-ski's en een verdwaalde waterskieer. (amerikaans toetsenbord dus weet niet waar de puntjes staan) Zaterdag nog een keer en dan maken we video opnamen. Kan zo in een film van Spielberg gebruikt worden.

Gaan nu buiten eten, het is hier lekker weer, graadje of 25 dus dat lukt wel. Morgen naar Crater Lake. De volgende verrassing.

Bedankt voor jullie reacties. het is leuk om te horen dat hier na gekeken wordt.

 

 

Reacties

de plant 14-09-2012 10:21 {{button-10275}}

supper, dit te lezen wat een belevenis. Geniet er maar lekker van. Gr

Anneke 14-09-2012 14:57 {{button-10281}}

Nog niet bekomen van de onvoorstelbaar sensationele verhalen en foto's mijn zussie, kan ik opnieuw mijntioga intoetsen en dit tot mijn dagelijks ritueel maken. Nu voor de BIG stories van broer en schoonzus!! Geweldig hoor! Weer van die mega belevenissen.
Zo'n trip over het meer is fantastisch, een ritje in een knots camper natuurlijk ook en de enorme steaks op de bbq niet te versmaden, maar die paarden zou ik maar lekker laten grazen. Een ritje op zo'n vurige volbloed lijkt me voor jullie 50+ers iets te risicovol. Mocht je denken, ach dat kon ik vroeger ook....houd je nuchtere friese verstand dan op 'aan' staan!
En voor de rest, lekker avontureren, wij blijven jullie volgen!
Groetnis fan 'e Jouwer!

Gys en Citie 15-09-2012 17:43 {{button-10320}}

Hey lekkere genieters!
Wat leuk om zo jullie belevenissen te volgen!!
Anne, je kunt zo een boek uitgeven van al die mooie verhalen!
Maar niet te veel hoogmoedswaanzin;Spielberg kun jij nooit evenaren!
Geniet maar lekker en have fun!Wel heelhuids terugkomen hoor!
Wij genieten opnieuw van het Pake en Beppe zijn!
Anke en Melchior hebben een leaf lyts famke:Mathilde

aletta en mem 15-09-2012 20:42 {{button-10327}}

vandaag met mem jullie belevenissen gelezen mem is t weekend bij ons vond t heel leuk om te lezen .doenjullie de groeten daar van ons . nog veel plezier

tjitske 16-09-2012 19:56 {{button-10368}}

geweldig wat een warme ontvangst jullie daar hebben gekregen.
volgens onze berekening is het daar dus plusminus 40 graden
nou wij hebben even de haard aangedaan want het was een beetje koud.
leuk om jullie zo te volgen
goede reis verder.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan