zaterdag / rustdag

Door A. van Aalzum - 15-09-2012 17:46

Hallo

Leuk om de reacties van ieder te lezen. Dan weet je ook dat je dit niet voor niets schrijft. Het is nu zaterdagmorgen 8.30. Er wordt door Karen, de dochter van Truus en Mike een spetterend ontbijt klaargemaakt. Gisteravond een barbecue, verzorgd door zoon Matthew. Kun je zien hoe belangrijk, voor Amerikanen het gezins- en familieleven is. Ze komen allemaal speciaal langs om je te zien en om met je te praten. Ook willen ze altijd wel iets voor je doen. Hospitality is erg belangrijk.

Truus en Mike hebben ons gisteren Crater Lake laten zien. Heel indrukwekkend. Zoals de naam al zegt een met water gevulde vulkaankrater. Groot. Opnames en foto's gemaakt maar het lukt jammer genoeg (nog) niet om foto's erbij te krijgen. Op de heenweg hebben we bij de Gorges van de Rogue River gewandeld. Op deze rivier wordt heel veel geraft. Hij is niet erg onstuimig maar toch. Daarna de Wall Mart in. Ook hier weer alles groter, grootst en groter. Sjoerd kan hier met zijn C1000 een puntje zuigen. Vandaag moeten we nog wat inkopen doen dan maak ik wel wat opnamen. kan ie wel voor de opleiding gebruiken.

Voor de barbecue heb ik de hobby van Mike bekeken. Hij verzameld allemaal spul van de cavalery. Hij heeft me alles over de Civil War en de Indian Wars verteld. Especially General Custer.

Typisch voor de verzameling is het aantal geweren en pistolen (nog perfect werkend) wat daar dus gewoon open en bloot ligt. Kompleet met munitie. In Nederland (gerlukkig)  ondenkbaar.

Vandaag rustig aan en dan zondag weer een lange rit naar Yosemite. De uitstap naar Ashland wen het familiebezoek was duidelijk de moeite waard. nu hebben we met eigen ogen kunnen zien ho en in welke omgeving zij daar vertoeven.

Tot schrijvens.

Reacties

Koosje 15-09-2012 20:53 {{button-10328}}

Voor ons is alles al weer "zo lang geleden", maar als ik nu alles weer lees, wil ik morgen wel weer terug. Yosemite, zo mooi! Het is niet de bedoeling, maar ik hoop dat jullie wel, al is het maar in de verte een beer zien, want daar kun je daar niet omheen. Zo niet, dan de geweldige natuur!! Doe een mooie wandeling. Jullie komen boven aan, eenmaal in mariposa, ga je niet meer helemaal naar boven. Dus wil je bovenin wat zien, doen, wandelen. Direct doen, vraag een korte wandeling aan bij het visitorcenter. Midden en zuiden is totaal anders, dus niet denken dit zien we morgen wel. Je merkt het, ik zit er alweer middenin, voor mij geweldig, gewoon herbeleven, voor jullie?? Zie maar wat je er mee kunt.

Veel plezier,

Koosje

Koosje 15-09-2012 20:56 {{button-10329}}

Oja , je moet wel je locatie steeds wijzigen, want je pijl springt nog steed in san francisco op en neer

Jan Stobbe 15-09-2012 21:37 {{button-10334}}

Mooie verhalen uit de USA. Nu nog Obama ontmoeten, dan kan Anne hem even vertellen hoe het in de politiek in Nederland omgaat (steekpenningen enz.?) Ik weet van niets, wel dat de PvdA goed heeft gescoord en dat Balk met 1-2 heeft gewonnen van LTC. Hier een prima week dus en dat geldt als we de verhalen moeten geloven ook voor jullie. Houden zo! Groeten van Hitsje (ze geniet van de verhalen) en Stobbelientje.

Erik 16-09-2012 23:08 {{button-10375}}

Alle opinie peilers zaten er mooi naast. Deze mega score van de VVD doet mij als rechtse rakker uiteraard deugd.

Erg benieuwd naar de foto's die je gemaakt hebt bij Truus en Mike! Erg benieuwd hoe het leven er daar aan toe gaat.
Ali vd B. belde nog. Ik moest de groeten doen. Voor de rest staat het huis ook nog steeds. Ben erg trots op mezelf.
Maar mooi wat foto's maken ouwe.

Tot snel.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan