Zion

Door A. van Aalzum - 21-09-2012 04:56

De reis naar Zion. Eerst proberen Las Vegas te verlaten. Het vertrouwen in TOM is verdwenen. Dit zal heel langzaam terug moeten komen. Direct buiten Las Vegas lekker ontbeten. Helaas moest dit in het etablissement zelf plaats vinden omdat het buiten te heet was ( 90 graden, vol in de zon en geen schaduw te zien) Daarna op weg naar Hurricane, Utah. De wegen waren goed en iets na 12 kwamen we aan op de plaats van bestemming. Gelukkig konden/mochten we incheken. Rond 1 uur zijn we richting Zion vertrokken. Na 10 mijl waren ze met de weg bezig (asfalteren) en moesten we stoppen. Dit duurde erg lang. Opvallend is dat de Amerikanen dit gewoon vinden en lijken te accepteren.  In Nederland waren al verscheidene mensen omgedraaid en hadden een andere route gekozen. Na een kwartiertje wachten (wel heel lang hoor) mochten we verder. In Zion was het bloed heet maar ook bloed mooi. Opnieuw, het wordt vervelend, indrukwekkend. Hopelijk zien een aantal van jullie de foto's en filmpjes, dan kunnen zij zich er een globaal beeld van vormen maar eigenlijk moet je het zelf gezien hebben.

Morgenvroeg gaan we om 9 uur opnieuw richting Zion en dan met de Shuttle bus een andere route door de Canyon nemen. Deze bus stopt op een aantal interessante plekken. Ook zijn we van plan twee routes te hiken (wandelen). We zien het wel.

Ik typ dit, en het vorige verhaal, op een vaste computer met toetsenbord. Dat maakt het allemaal wel gemakkelijker. Ik heb wel de tablet meegenomen maar het typen d.m.v. het touchscreen vind ik een ramp. Dit gaat lekker snel. Hopenlijk is er in de volgende hotels weer WIFI, dan houden we contact.

Iedereen bedankt voor de reacties. Denk jij om de uitslag van Balk, Jan?

Als laatste Sjoerd, van harte met je promotie. Je weet dat je altijd emotionele moeder het nauwelijks droog kon houden toen ze je Watch Up-je las. Gelukkig had ik een tissue bij de hand zodat het geen al te groot drama werd. Geweldig kerel en ik ben benieuwd onder welke voorwaarden het contract is getekend. Minimaal een lease-auto, neem ik aan, en verder bij de secundaire voorwaarden onderanderen een Apple Air Book en een Apple I-phone want een echte retailer is altijd voor zijn klanten en personeel ten allen tijde berijkbaar.Tot de volgende keer dan maar weer.

Reacties

jan lubbers 21-09-2012 18:54 {{button-10562}}

Hallo Anno en Jolanda, het gaat jullie zo te lezen goed naar de zin. Balk heeft vorig weekend zijn 2e overwinning behaald.Dus niet slecht.Zo te lezen hebben we toch niet exact dezelfde route gereden, maar goed ik was inmiddels een geroutineerde driver in mijn camper dus misschien ging het ons wel wat gemakkelijker af, tenslotte ben jij ook wat ouder. Ik moet je foto's nog even bekijken maar eea is alsof we er zelf weer zijn. Kunnen we mooi een American BBQ organiseren en verhalen. Hou de energie vast om te zien wat je kunt zien. Geniet lekker verder en tot horens.

aletta 22-09-2012 16:31 {{button-10587}}

Wat hebben jullie een afstanden gereden zeg maar zo zie je ook wat .Jullie tijd schiet al weer op geniet nog maar goed van de laatste week.groetjes uit Burgum

Rients en Wiesje 22-09-2012 19:41 {{button-10591}}

Hallo Anne en Jolanda. Erg leuk om jullie reisverslagen te lezen. Wat een indrukken nemen jullie mee naar huis. We zouden graag een stukje met jullie mee willen reizen. We zijn benieuwd naar de foto's. Geniet nog maar fijn verder van jullie reis. Groeten van Rients en Wiesje.

Jan Stobbe 23-09-2012 09:59 {{button-10603}}

Niet zo best bericht, 1-2 verloren van ON Groningen. Karst rood. Volgens Hitsje ben je hier niet mee bezig.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan