Kingman

Door A. van Aalzum - 28-09-2012 02:34

Het is vandaag donderdag. Na een lekker en rustig ontbijtje ontspannen vertrokken naar ons laatste hotel in Kingman. Kingman is een bekende plaats aan route 66 en voor ons een tussenstop naar Los Angeles. Om 12.00 reden we Kingman binnen. We hebben het Route 66 museum bezocht en het daarbij horende Mohave Museum. Intersseant. Er was veel te zien uit de tijd van 1880 tot 1960. In die tijd trokken de mensen richting Californie, op zoek naar het gevoel van vrijheid die er in California voor iedereen zou liggen. Geweldige foto's van eerst paard en wagen, volgeladen met huiswaar (1880, de goldrush) en daarna gammele autootjes volgeladen met restjes huiswaar (1930, de depressie) De voertuigen verschillen maar het idee waarom was hetzelfde: het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Om drie uur het hotel opgezocht en lekker gezwommen. Het water was wel koud maar buiten was het tegen de 90 graden dus de kou was snel overwonnen. We zitten ruim 4000 feet lager dan de afgelopen dagen. Dat kun je wel aan de temperatuur merken. De wind is veel warmer. gaf de wind in de Grand Canyon verjoeling, hier is ie veel warmer.

Aan de rand van het zwembad de e-reader van Koosje gebruikt. Had hem deze week voor het eerst gebruikt. Het leek me eerst niets maar het bevalt uitstekend. Hebben we alvast iets voor het verlanglijstje voor Sinterklaas. (heren, onthoud dit)

Het is nu 6 uur. We gaan even lekker ergens iets eten. Ik weet niet of de duisternis hier ook zo snel invalt. in de Grand Canyon was het voor 19.00 donker en ook al redelijk afgekoeld.

Nog even terug te komen op de opmerking van Jan S. In de eerste week was Balk niet in mijn gedachten maar nu we over 2/3 van de reis zijn gan de gedachten steeds meer naar " huis".

Wat betreft de vraag van Harm. De Lakers beginnen pas in november met hun competitie. Volgens mij staat er komend weekend een wedstrijd van de San Diego Padres (kunnen de play offs nog halen) en de San Francisco Giants (Superbowl kandidaat) op het programma. Hier kijken we naar uit. De Padres spelen de laatste weken prima.

Reacties

Sjoerd & Evelien, Erik & Marike, Sunny 29-09-2012 19:18 {{button-10784}}

Hey ouwe luitjes,

Onder het genot van een patatje en een kouwe kletser zitten we even in Ysbrechtum de tweede plaats van onze fietsheld Sjoerd alias S. Sanchez te vieren. Wat een monster die Sjoerd.

We hebben het al meerdere keren gemeld maar leuk jullie verhalen te lezen hoor.

Wat betreft de aankoop van een e-reader; wegens de BTW verhoging die in oktober een feit is, is die aankoop helaas onmogelijk geworden. Sorry het Kunduz akkoord nekt je.

Nog maar veel plezier daar in de US of A. We drinken hier er nog maar ééntje op jullie! Tot dinsdag at the airport...

Groetjes van jullie bezorgde zonen en aanhang.

Anneke 29-09-2012 22:21 {{button-10787}}

Hi fellows, het zit er bijna op he?! Lees ik tussen de regels door al een beginnend gevoel van heimwee? Jol, Anne zit toch nog niet 'frysk bloed tsjoch op'te zingen he, op de highway.... Dan wordt het echt tijd om naar huis te gaan. Nog gezellige dagen bij de familie en een goede terugreis!

Jan Lubbers 29-09-2012 23:08 {{button-10788}}

Hallo wereldreizigers. Heel goed dat jullie het enthousiasme erin houden om toch hetgeen te zien en beleven wat op je weg komt. Geniet nog van een paar mooie dagen in LA met en baseball wedstrijd.Balk heeft helaas voor jou Anne verloren. Staan wel mooi in de middenmoot. Keurig toch. O ja Joure B1is ook langs geweest. Zoals je waarschijnlijk zou verwachten hebben we de puntjes mee naar joure genomen. Nog veel plezier en tot maandag op de koersen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan