vervolg vlucht Chicago-Salt Lake City

Door S. Sprakel - A long time ago

Inmiddels aangekomen bij de Gate vraag ik de stewardes of de mogelijkheid er is dat we meekunnen. We stonden op plaats 1 en 2. Dus dat was gunstig. Er waren in totaal 9 mensen die op stand-by stonden. Eindelijk komt daar het verlossende antwoord. We mogen mee.JOEPIEsmileyWe komen aan op de luchthaven van Salt Lake City en gaan gauw onze koffers ophalen. We zijn inmiddels al 24 uur op. We nemen de taxi naar het hotel. Het is 1/2 2 s'nachts  voordat we gaan slapen. Nederlandse de volgense dag 9.30 uur.

Maandag:25 sept.

We worden de volgende dag na toch wel goed geslapen te hebben uitgerust wakker. Nu moeten we Cruise America bellen wanneer ze ons op komen halen. Om 10.00 uur komt een VIP taxi ons ophalen. We halen de camper op. inpakken, boodschappen doen en op weg naar Idaho Falls. Hier staan we op onze eerste campground.Snake River. Leuke mensen, leuke campground. Morgen vertrekken we naar Yellowe Stone. Zo, weer genoeg meegemaakt. Tot een volgende bericht en misschien met foto's.

Reacties

Oom Theo en tante Eefje A long time ago

fijn te horen dat jullie op de plaats zijn aan gekomen. Veel plezier.

ina zwiers A long time ago

ben blij dat jullie goed aan zijn gekomen
veel pleziers en geniet lekker dikke kuss

Chantalle&Jeroen A long time ago

Hallo lieve Wereld reizigers

Wat een avontuur al de eerste dagen en als in Nanibie met ons. maar jullie kunnen nu lekker genieten van jullie reis door een mooie stuk van de USA we zijn een beetje jaloers dat wij maandag weer moeten gaan werken (HI HI) maar geniet er mooi van en we gaan jullie elke dag volgen via deze site
Veel liefs van Ons XXX
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!