de derde dag, RV time!!!

Door Petra van der Neut - 22-09-12 22:33

Dinsdag 18 september
Gereden miles: 53 (Kingwood-Willes)
 
We gaan vandaag de camper ophalen bij Cruise America in Kingwood, een voorstad van Houston. Na een telefoontje wordt ons doorgegeven dat we om 10 uur welkom zijn.


De zaak ziet er anders uit dan we hadden voorgesteld, niet een fris-ogende verhuurbedrijf, de locatie lijkt meer op een schuur van Stiefbeen en Zoon, echter dan gerund door John en Mary, al 32 jaar man en vrouw en vanuit hun bouwval alles verhurend wat er maar te verhuren valt. Zo dus ook Cruise America RV’s.  Formaliteiten als verplicht kijken naar een instructiefilm, na 14 uur de RV ophalen omdat je niet 150 euro hebt neergelegd voor een early bird pakket en extra betalen voor een paar makkelijke buitenstoelen zijn bij dit verhuurstation niet aan de orde. John rent heen en weer tussen bouwval A (het verhuurstation) en bouwval B en C (onze campers, want zoals altijd weer oude rammelbakken, maar wel functionerend!) om ons zo veel mogelijk van dienst te zijn.

Om 13:30 uur zij we geïnstalleerd en vertrekken wij naar de supermarktketen Kroger voor een paar noodzakelijke boodschappen. Vorige reis hadden wij ons voor de boodschappen gericht op Safeway, deze keten is niet te vinden in Texas, maar met dank aan de adviezen van de bartendster van gister zullen wij ons deze vakantie dus op Kroger gaan richten, met kortingskaart!
 

Rond 16:15 uur komen wij bij onze eerste campground: "Omega Farms RV Park Willes" aan.Inchecken lukt niet want hoewel the office open is, is er niemand aanwezig. Even een snel telefoontje met de eigenaar, welke op dat moment midden in zijn workouts zit, en we kunnen gaan staan op alle beschikbare vrije plekken die we willen. Afrekenen komt later wel.

Inderdaad komt hij rond 19:00 uur zich voorstellen waarbij we hem laten kennismaken met onze Hollandse gastvrijheid en een lekker stukje Hollandse kaas. Uiteindelijk is hij alleen nog weg te krijgen door ons in een hardnekkig zwijgen te hullen, maar dat is niet de waarheid want we zijn en blijven een gezellige groep vakantiegangers!

 

Reacties

Susan en Theo 22-09-12 23:04

Hi lieve menen, wij zijn nu terug van onze Italiaanse vakantie incl.de bruiloft in Sansepolcro.Daar was t heerlijk warm en hier weer koud,dus een vest aan. Jullie inmiddels geaclimatiseerd in de US,in jullie verslag al aardig wat gezien.Geniet van dit uigebreide prachtige land.We zien elkaar gauw. XXX

Saskia 24-09-12 18:04

Wel cool om zo relaxed achter het Nasa buro te zitten.
Was al meerdere keren in Houston, maar ben nooit in het Space centrum geweest.
Vooral indrukwekkend de foto van de Space shuttle.
liefs.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie