dag 9

Door Petra van der Neut - 28-09-12 04:39

De dag begint bewolkt als we vertrekken naar Menard. De campground die we uitgezocht hebben is alleen opgeplopt toen ik via google maps in die regio ging zoeken naar een mogelijke plek. Er is niets over terug te vinden in Woodalls, noch recenties, noch een website. We wagen het er maar op.

De weg ernaartoe is behoorlijk eentonig met lichte heuvels, vrij dorre steppe-achtige begroeiing en lage naaldbomen. Her en der scharrelt een hert. Alle grond is met hekwerken omgeven, iedere paar mijl staat een poort welke weer een nieuw domein aangeeft.

Onderweg klaart het steeds meer op zodat, als we uiteindelijk het gehucht Menard bereiken, het wederom warm en zonnig is.

In een lokale supermarkt doen we onze boodschappen, evenals in een, verderop gesitueerde liquorstore waar we de wat sterkere drank aanschaffen. Plotsklaps duikt een zwart mini poesje op welke met t staartje omhoog schreeuwend zich nestelt tussen Bea’s benen. We weten niet goed raad wat te doen met het naar schatting 4-5 weken oude diertje; het krijgt wat koffiemelk van ons en uiteindelijk zetten we het beessie toch maar weer terug, wat verder weg van de highway in de hoop dat t verder goed zal gaan.

Hierna op naar de campground, welke we uiteindelijk op een achteraf gelegen stuk grond langs het riviertje San Saba vinden. Plaatsen hooked up, geen verdere luxe maar goed genoeg voor ons.

Missie, een verlegen loslopende teckel en Bill, een prachtige siamese je-weet-wel kater komen ons gezelschap houden.

De aller heerlijkste BBQ-beef van de lokale supermarkt maakt dat we ons weer helemaal tiptopthuis voelen!

Reacties

Saskia 28-09-12 15:30

Dat vond ik nou het fijnste van kamperen in de US, altijd een vuurplaats, de bush televisie, en een picknicktafel.
Ik ben jaloers.

Rob en elly 28-09-12 16:23

Hoi levensgenieters
Wat een mooie camper zeg en veel ruimte op de camping om de vleeslappen te bakken
Jammer dat het poesje niet mee naar huis kan. Het gaat prima met poekie het wordt al aardig hersft hier. Gister naar Floriade in Venlo geweest. Niets aan saai onze tuintjes zijn mooier. Hoop dat jullie nog veel mooie dingen tegenkomen doe voorzichtig met die stieren en hou ons op de hoogte liefs rob en elly
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie