17-09-2012 Op weg naar Yosemite

Door W.J. Harder - 24-09-12 02:09

Vroeg opgestaan om te kijken hoe we het beste in de kamper konden gaan op halen in Newark. Dit bleek toch voor $ 150,00 een taxi nemen te zijn zodat we niet hoefde te slepen met alle spullen.

Het bleek dat we de kamper pas om 13.00 uur konden ophalen dus zijn we eerst nog even lekker in San Francisco wezen ontbijten.

Bij de kamperverhuurder moesten we eerst een fimpje bekijken over hoe je de kamper moest gebruiken en waren we uiteindelijk om 14.00 klaar om te vertrekken.

Eerst nog even langs de Wall Mart om de nodige boodschappen te doen, alles in mega verpakkingen want kleine verpakkingen kennen ze hier niet.

Stefan was de eerste die achter het stuur plaats nam en dat was nog wel even een hele uitdaging aangezien de kamper 30 ft (9,15 m) lang is. Meteen verkeerd rijden en niet kunnen keren en de eerste paar miles maakte het compleet. Op een privatekamp toch weten te keren en nu op de goede weg naar Yosemite.

Na een paar uurtjes rijden waren we er al achter dat het niet te doen was om voor het donker het Yosemite National Park te bereiken aangezien de wegen vol bochten langs diepe kliffen liep. Besloten om een kamping een aantal miles voor Yosemite aan te doen voor de eerste nacht waar we pas om 22.00 aankwamen.

Deze nacht kwamen we er achter dat als iemand zich in bed omdraait de hele kamper heen en weer gaat aangezien Hanneke daardoor dacht dat er een beer de kamper in wilde.

Reacties

trudi 24-09-12 22:16

De voorbehoedsmiddelen kon je dus.thuis laten. Nou ja, jullie zijn s'avondstoch doodop.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Er is nog plek! Infodag 20 okt Zwolle, Roadshow 21 okt Breda
Info & aanmelden (vol = vol)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!