19-09-2012 Sequoia National Park

Door W.J. Harder - 24-09-2012 02:41

We vertrokken om 9.15 uur naar het Sequoia National Park. Hier hebben we werelds grootste bomen gezien waaronder Sherman de grootste boom te wereld. Het was niet goed op camera vast te leggen hoe groot deze bomen eigenlijk zijn. Je voelt je daar erg klein in ieder geval.

De bedoeling was om door het park heen naar Bakersfield te rijden, maar na 30 miles klimmende slingerwegen kwamen we bij een pass aan waar een verkeersleider ons vriendelijk kwam vertellen dat we te lang waren om over het komende stuk weg te kunnen. Het bleek dat we slechts een bord of 10 hadden gemist waar dit op stond vermeld.

Dus de enige optie dezelfde weg terug het park uit. Na een spannende keer actie, waarbij een bestuurder van een UPS bus tegen Stefan zei: "you are braver then I am!" waarna hij vervolgens de keer actie ging filmen.

Wouter had een nieuwe route uitgestippeld echter bleek dit een enorme slinger weg waar geen einde aankwam en ook wel een achtbaan van emoties bleek te zijn. Emoties liepen van lachwekkend naar stond chagerijnig. En jeetje wat iriteerde wij dames ons aan onze mannen die het altijd beter denken te weten.

We zagen onszelf al helemaal aan een lekkere borrel voor de kamper zitten maar dit duurde dus ook weer langer dan verwacht. Uiteindelijk in Visalia een kamping gevonden en de BBQ hadden gewisseld voor een broodje hamburger. Twee biertjes verder konden we weer smakelijk lachen om deze stomme actie en waren we blij dat we de Seqouia bomen toch indrukwekkend genoeg vonden.

 

Reacties

Trudi Beemster 24-09-2012 09:01 {{button-10630}}

Ja leuk he, maarruh Wouter heb jij dit geschreven?
Wel eerlijk dan moet ik zeggen. Meiden uiteindelijk zijn jullie toch gekomen waar jullie wilden zijn.

W.J. Harder 25-09-2012 02:10 {{button-10671}}

Nou Trudi zo eerlijk zijn de mannen natuurlijk niet ;)
Alles is geschreven door Hanneke en Sandra

margriet 28-09-2012 17:17 {{button-10757}}

he Wout kende je de bomen nog uit Bassie en Adriaan??
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan