22-09-2012 Zion National Park

Door W.J. Harder op 24 sep. 2012 04:22:55

Vandaag weer een lange dag rijden voor de boeg, dat op maar 2 uurtjes slapen aangezien we het in Vegas iets te laat hadden gemaakt.

Wouter begint achter het stuur omdat de andere allemaal een borrel op hadden gister, dus op naar Zion National Park.

Na wat haze slaapjes van Stefan, Hanneke en Sandra zijn we foutloos aangekomen in Zion. Hier zijn we met een touringbus het park rond gegaan en aan het eind uitgestapt om daar tussen de rotsformaties rond te lopen. We wilde eigenlijk naar the Narrows, een nauwe doorgang tussen twee inmense bergen. Dit konden we helaas niet bereiken doordat we niet de juiste middelen hadden om het pad te belopen.

Zion een ontzettend mooi, indrukwekkend rotsformatie in een rode kleur en inmens hoog. Wederom viel de realiteit niet op camera vast te leggen.

Hierna zijn we door gereden naar de volgende kamping, hier waren we rond etenstijd en kon de eerste BBQ eindelijk plaatsvinden. Dit was een avond zoals we die aldoor voor ogen hadden gehad. Kamping in de bossen, bbq, campvuur, marshmellows, biertje en een lekker muziekje. Kortom een top avond.

Reacties

Trudi 24 sep. 2012 09:06:24

En Wouter, heb je je gitaar ook mee. Dat was natuurlijk je ultieme droom. Gitaar spelen bij dat kampvuur. Zing ik ai jai jippie j(u)ppie jee....!

margriet 28 sep. 2012 17:24:09

En rijd er op zijn paard door de prairie. dat is cowboy woutje boom. enz enz
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Deze maand: laatste vroegboekkorting camperhuur
Bekijk acties per verhuurder
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Kom naar onze infodag in Zwolle op 27 januari of op 10 of 24 februari.
Meld je aan