26-09-2012 Monument Valley

Door W.J. Harder - 27-09-2012 06:05

Vanmorgen weer om 8.00 vertrokken zodat we lekker optijd in Monument Valley zouden zijn. Dat is ook gelukt maar verder viel Monument Valley een beetje tegen.

We konden niet met de RV verder het park in dan tot de visitors info, en dan kon je vanaf daar tours boeken met een jeep of per paard. Echter omdat dit geen National park is maar in handen is van de Navajo Indianen, hebben zij daar hun eigen prijzen.

Dit zou dus een hoop geld gaan kosten voor een rondje van 1,5 uur waarin we dan alleen wat foto uitkijkpunten zouden aan doen. Dit hadden we er niet voor over. Hebben dus een lekker kopje koffie gedaan met een schitterend uitzich op de Valley en zijn daarna doorgereden naar Page wat onze bestemming voor morgen zou zijn.

Bij Page aangekomen hebben we een plekje op een kamping kunnen krijgen aan Lake Powell, een groot stuwmeer in de bergen waar een heerlijk strandje bij is.

Kamper gestald en dus zwemkleding aan en naar het strandje waar we nog even lekker 2 uurtjes van de zon hebben genoten.

Nu is het weer tijd om een potje te Keezen, en hopelijk de stand weer in het voordeel van de dames te brengen!

Morgen op naar Anthylope Canyon.

Reacties

Cesira 27-09-2012 15:12

Eindelijk tijd om je reisverslagen te lezen. Sommige dingen heel herkenbaar en sommige dingen ook niet. Maar echt super om zo met jullie mee te lezen.
Veel plezier nog, geniet ervan

siemon 27-09-2012 18:27

HOi
Heerlijk toch vooruitlopen op je geplande reis en planning. Kom je wat extra leuks tegen blijf je wat lekker.
Hoe is het gebruik van de camper?

Anja May 28-09-2012 00:08

Dag luitjes, genieten jullie nog een beetje? Wat een land hé. Ik heb al even gekeken naar jullie bestemming morgen en het ziet er daar fantastisch uit.Upper Antelope Canyon ligt binnen in een hoog, rood zandstenen plateau; de ingang is een smalle opening die je niet het idee geeft dat er iets bijzonders te zien zal zijn. Maar dat verandert direct nadat je naar binnen loopt, je bevindt je dan in een magische wereld tussen glooiende zandstenen wanden, die prachtige kleuren krijgen in het gefilterde zonlicht. Vooral rondom het middaguur is de lichtinval super mooi.Heel veel plezier.Liefs Anja

margrie 28-09-2012 17:31

Enorm genieten dus als we het zo lezen. lekker blijven genieten en veeeeeeeeeel foto's nemen.groetjes uut Daam

Rosa 28-09-2012 19:28

Hey gays, Anja speelt effies voor reisleidster zie ik hihi! Zo te horen gaat alles heerlijk relaxed hou dat vol, geniet van alles, enne steef moest jij nog effe tussendoor meedoen met een Marathon! Uitslover!!! Dikke kus je schoonzus
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
30 september - Infodag en indianen in Zwolle. Dansdemo's, presentaties, meet & greet
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan