28-09-2012 Grand Canyon

Door W.J. Harder - 30-09-2012 03:49

Hanneke en Wouter (Bassie en Adriaan) waren vanmorgen heel vroeg opgestaan om naar de zonsopgang te gaan kijken. Hiervoor moesten ze ongeveer om 6.15 daar zijn en het was ongeveer een half uur lopen. Iets te laat uit bed dus er moest gejogd worden. Maar het was de moeite waard.

Stefan en Sandra werden rond 7.00 wakker en dat zij naar buiten keken was de hele kamper omringd met elanden, een schitterend gezicht.

Sandra moets even naar de wc's en zag dat er 2 elanden rechts van de deur stonden, stapte uit naar links en stond ineens oog in oog met een jong mannetje. Doordat zij schrok, schrok de eland ook even maar bleef verder rustig staan.

Na deze wonderbaarlijke ochtend op naar het vliegveld en onze helicoptervlucht besproken. het was zover om 11.25 zouden we de lucht in gaan.

De mannen uiteraard super relaxed en Hanneke en Sandra die steeds wat gespannender werden.

De helicoptervlucht was factastisch en wederom wonderschoon.

Het was de bedoeling nog een nacht in de Grand Canyon te verblijven, maar hadden toch besloten om morgen niet een dag van 800km te hoeven rijden naar San Diego vast door te rijden naar halverwege: Lake Havasu 

Hier aangekomen bleek er vanaf maandag een worldcup finals evenement in de watersport te zijn. We mochten dus niet bij het meer komen maar aangezien het bloedheet was maar in het zwembad gedoken. Dit kon je echter amper afkoelen noemen.

Reacties

Elsbeth 01-10-2012 18:12 {{button-10829}}

Heerlijk om jullie avonturen te lezen, geniet er elke keer van als ik in de trein naar huis zit. Kan niet wachten op wat nog komen gaat! Veel plezier nog
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan