30/09/2012 San diego/LA

Door W.J. Harder - A long time ago

San Diego bleek in de nachtelijke uren erg gezellig! Het was natuurlijk zaterdagavond dus ontzettend druk. Gezellig in een barretje aan de coctails gezeten en hierna nog even een rondje door het centrum gelopen. Wederom erg moe van al het gereis dus op naar de camper. Nog even een biertje voor de camper en goed slapen want morgen op naar Los Angeles.

's ochtends op tijd opgestaan en op naar LA. Dit was nog een aardig stukje rijden en bij aankomst in LA bleek het een enorme reuze stad te zijn. We waren namelijk vrij euforisch toen wij het bordje LA zagen langs de snelweg maar twee uur verder zaten we nog steeds aan de rand van LA. Wat blijkt is dat hier ook 17 miljpen mensen wonen dus ja daar is wel wat oppervlakte voor nodig. Na twee uur door LA te zijn gereden waren we aangekomen bij Venice Beach!. De camper neergezet bij de boulevard en Venice Beach over gelopen. Een hele gezellige boulevard met kunstenaars die hun kunsten ten toon stellen en andere straatmuzikanten. Tevens een overschot aan zwervers. Wouter nog even wat kiekjes gemaakt bij muscle beach en ook nog een mooi cdtje van een mogelijk toekomstige rapper. Eerst gratis, maar toch 5 dollar.

Na een gezellig middagje Venice Beach, op zoek naar een kamping voor de nacht. Dit bleek weer een moeilijke opgave gezien LA zo enorm groot is. Na een uurtje eindelijk eentje gevonden aan de oostkant van LA. Wederom een gezellig avondje met pizza bestellen, zwemmen en heerlijk in de whirlpool.

Morgen op de plannig staat: UNIVERSAL STUDIOS!!!

Het is vanaf de kamping nog ongeveer een uur rijden dus om 9 uur gaan we die kant op.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!