03/10/2012 Santa Barbara

Door W.J. Harder - 07-10-2012 05:59

Vanaf Malibu, na een ontbijtje, op naar Santa Barbara. Dit is een klein ydillisch stadje aan de kust. Het was ongeveer 2,5 uur rijden. Aangekomen in santa barbara eerst een kamping via ons reisboek gevonden. Dit bleek een schrale, gore en toch dure plek te zijn zonder bbq. Dus besloten naar de toeristinfo te rijden en daar te horen wat Santa Barbara nog meer voor ons in petto had.

Hier aangekomen bleek er meer te zijn dan die ene schrale kamping dus eerst het stadje in, dan nog even naar het strand en vervolgens één van de kampings langs de kust aan te doen. 

Santa Barbara is een heel mooi, schattig, mediteriaans stadje met heel veel leuke terrasjes, winkeltjes, theaters en een mooi strand. Ons hier dus goed vermaakt.

Aan het eind van de middag alvast op zoek gegaan naar een kamping zodat we deze keer wel konden gaan bbq'en. Ergens langs de highway 1, bij een state beach een mooi plekje gevonden, echter deze was wel zonder aansluitingen maar wel direkt aan het strand en toch tussen de bomen.

Na een smakelijke bbq, hebben de mannen een fikkie voor ons allemaal gestookt en hebben we daar heerlijk de hele avond rondom gezeten. Tussendoor werden wij opgeschrikt door stinkdieren. Deze bleken in grote aantallen rond te lopen. Op gepaste afstand de beesten bekeken aangezien het schijnt dat ze echt behoorlijk kunnen stinken als ze zich bedreigd voelen.

Mooie avond gehad en nu weer op naar bed voor de reis naar het volgende stadje, San Simeon.

 

  

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan