05/10/2012 monterey/carmel

Door W.J. Harder - 07-10-12 06:34

Een klein stukje rijden vandaag naar Monterey en Carmel.

In Carmel aangekomen zijn we de 17-mile drive gaan rijden. Op aanraden van mensen en de reisgidsen gaan wij dit doen. Het moet volgens deze een supermooie route zijn langs mooie uitkijkpunten en grote ranches.

Deze route bleek een werkelijke flop te zijn. Het betrof een weg langs grote huizen van rijke stinkerds en prive golfterreinen. Hier dus zsm doorheen gereden. Nog even snel een golfterrein opgegaan bij Pebble's beach. Een lunch viel hier niet te betalen en we hebben even genoten van een mooi uitzicht op de wereldberoemde hole 7 (???) (het zegt ons niks)

Vervolgens na een bagellunch, op naar Monterey waar we het aquarium hebben bezocht. Dit was een erg mooi aquarium met de meest bijzondere onderwaterwezens. Echt heel mooi en rustgevend.

Vervolgens op naar de laatse kamping want morgen leveren wij het trouwe baasje in.

En natuurlijk op deze laatste avond met de kamper komen we aan bij een kamping die vol blijkt te zijn. Dit fenomeen kenden we nog niet. Maar goed...op naar een volgende. Een iets wat schralige kamping gevonden. Een laatste bbq en alvast de koffers inpakken. 

Morgen de laatste uurtjes in de kamper.....:-(

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Er is nog plek! Infodag 20 okt Zwolle, Roadshow 21 okt Breda
Info & aanmelden (vol = vol)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!