05/10/2012 monterey/carmel

Door W.J. Harder - A long time ago

Een klein stukje rijden vandaag naar Monterey en Carmel.

In Carmel aangekomen zijn we de 17-mile drive gaan rijden. Op aanraden van mensen en de reisgidsen gaan wij dit doen. Het moet volgens deze een supermooie route zijn langs mooie uitkijkpunten en grote ranches.

Deze route bleek een werkelijke flop te zijn. Het betrof een weg langs grote huizen van rijke stinkerds en prive golfterreinen. Hier dus zsm doorheen gereden. Nog even snel een golfterrein opgegaan bij Pebble's beach. Een lunch viel hier niet te betalen en we hebben even genoten van een mooi uitzicht op de wereldberoemde hole 7 (???) (het zegt ons niks)

Vervolgens na een bagellunch, op naar Monterey waar we het aquarium hebben bezocht. Dit was een erg mooi aquarium met de meest bijzondere onderwaterwezens. Echt heel mooi en rustgevend.

Vervolgens op naar de laatse kamping want morgen leveren wij het trouwe baasje in.

En natuurlijk op deze laatste avond met de kamper komen we aan bij een kamping die vol blijkt te zijn. Dit fenomeen kenden we nog niet. Maar goed...op naar een volgende. Een iets wat schralige kamping gevonden. Een laatste bbq en alvast de koffers inpakken. 

Morgen de laatste uurtjes in de kamper.....:-(

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!