06-10-2012 San Francisco

Door W.J. Harder - A long time ago

Vanmorgen huildend wakker geworden omdat we onze laatste nacht in de kamper hadden doorgebracht. Vandaag was het zover, the Road Trip ends :(

Om 7.00 opgestaan zodat we rond 8.00 konden gaan rijden, volgens de planning zou het ongeveer 1,5 uur zijn voor we in Newark zouden zijn waar we de kamper moesten inleveren. Omdat de kamper al zo goed als schoon was besloten om onderweg maar even te ontbijten, en we kwamen dan ook bij een leuke diner terecht waar we op Amerikaanse wijze in een zitje van 4 een lekker onbijt hebben gegeten.

Uiteidelijk waren we om 10.30 in Newark voor het inleveren van de kamper. Alles eruit en Steef nog een rondje doen met de verhuurder of er geen schade was gereden en Wouter en Hanneke op de Missie: stoelen en tafel verkopen. Uiteidelijk alles kwijt voor $ 40,- en dat scheelde ons dan weer in de taxi naar San Francisco.

Bij het hotel aangekomen (vlak bij het vliegveld) bleek het hier zeer mooi weer en hebben we besloten om lekker bij het zwembad nog in het laatste 'Amerikaanse' zonnetje te gaan liggen en verder lekker niks te doen.

Net hebben we bij de Diner beneden in het hotel gegeten en nu het weblog even bijwerken want door het weinige internet hebben we dat niet echt kunnen bij werken.

De mannen liggen mooi languit op bed een film te kijken: Rain man.

Vannacht moeten we om 5.24 de shuttlebus naar het vliegveld nemen, om vervolgens om 7.45 van |San Francisco naar Housten Texas te vliegen en vanuit daar door naar Amsterdam. De verwachting is dat we maandag ochtend om 8.00 op Schiphol landen.

Tja heel apart want aan de ene kant als de dag van gister dat we hier aankwamen en de reis nog moest beginnen, aan de andere kant allemaal het gevoel alsof we hier al heel lang zijn door de vele indrukken. De realiteit: De drie weken roadtrip door Amerika waren FANTASTISCH maar zijn helaas voorbij...

Groetjes Wouter & Hanneke, Stefan & Sandra

Reacties

Bas A long time ago

Tja altijd balen als het voorbij is,maar zoals ze zeggen... Gelukkig hebben we de foto's nog :-) en de vele herrineringen! Goede reis terug! En welkom thuis....

André enAnja A long time ago

Hallo vakantiegangers,
wij hadden een paar dagen geen en dan ben je toch "onthand" hoor! Heel leuk om al jullie verhalen te lezen ,wat een indrukken allemaal en we beleven het weer helemaal opnieuw via het weblog van Dennis en Rosa. We hopen dat de terugreis goed mag verlopen, want jullie zullen zo onderhand wel weer naar dat kleine Nederlandje verlangen. We spreken elkaar gauw. Liefs André en Anja

margriet A long time ago

fijn dat jullie zo ontzettend genoten hebben,het kwam jullie toe. Maar goed aan alle mooie dingen komt helaas een einde. wij hebben met heel erg veel plezier jullie reisverslag gelezen. Welkom thuis dus maar weer.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!