San Francisco en Yosemite

Door G. Pross - 22-10-2012 03:29 Op woensdag vlogen we naar San Francisco. We moesten de klok weer 3 uur vooruit zetten, zodat het tijdsverschil nu inmiddels 9 uur is. Het is alsof we van een grote stad in een groot dorp zijn gekomen. De eerste dag in San Francisco verkenden we eerst met de hop on hop of bus de stad. We genoten van het uitzicht over SF vanaf Almon Square, omringd door schitterende Victoriaanse huizen. 's Middags bezochten we met de boot de strengst bewaakte gevangenis van Amerika, Alcatraz. Op dag twee huurden we fietsen en reden over de Golden Gate Bridge naar de overkant van de SF-baai naar het plaatsje Sausolito. Deze dag was het helaas mistig, maar op dag 1 was her zonnig en 28 graden. Vervolgens gingen we de camper ophalen in een voorstad van SF San Jose. Het was eerst best wennen om in zo'n grote camper te rijden, maar mede dankzij de TomTom vonden we al snel onze weg. Na enig gezoek vonden we een camping en brachten we onze eerste nacht door in ons rijdende huis. Zondag 21 okt. reden we door Yosemite park en genoten daar van de prachtige herfstkleuren en de fraaie uitzichten. Moren gaat de tocht weer verder richting Las Vegas. Met de foto's wil het nog niet lukken, dat komt misschien later nog.

Reacties

Anneloes 22-10-2012 17:15 {{button-11014}}

En, al een gokje gewaagd in Vegas? Mooi hoor, ben net als Bas ook wel een beetje jaloers! Leuk om jullie verhalen te lezen.

Groetjes,

Anneloes

feline 22-10-2012 20:27 {{button-11016}}

hoi opa en oma,
mijn tandje is er bijna uit. ik heb leker vakantie en het is hier heel mooi weer. we mogen heel vaak op willem passen en hij luistert heel goed naar mij. kusje van Feline

Elly en Gerard 25-10-2012 04:48 {{button-11028}}

Feline, goed dat de tand er bijna uit is, of is hij er nu al uit(woensdag). Engoed op Willem blijven passen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan