Dag 19 santa Cruz

Door Dennis & Rosa west USA - A long time ago We hebben vanmorgen lekker rustig aan gedaan, wasje draaien, ontbijten, koffie, heerlijk. Nog even met de buren staan kletsen! Dennis heeft nogmaals gevraagd of de prijs wel klopt van de camperplaats, maar het is een normale prijs, en dus zijn we flink genaaid!!! Nou snel wegrijden en vergeten, we zijn tenslotte op vakantie. We gaan naar een mini surf museum in santa Cruz, heel erg leuk om de geschiedenis te zien van het surfen. Het is in 1885 overgekomen uit Hawaï nadat drie prinsen van Hawaï naar Californië kwamen. We zien daar bij een baai vier surfers in het water liggen bij een enorme klif, wat een gekken. Later zien we dat het een famous place to surf is, At Steamer Lane. De golven breken op de rots vlak naast de surfers en zijn daarom erg hoog en lang. We zien ook een gedenk hoekje met veel RIP. Ze weten dus waar ze aan beginnen! Daarna in een klein dorpje super lekkere shusi gekocht, nog nooit eerder zo lekker gegeten en een fantastisch winkel met super mooie kleding tassen en sieraden tegengekomen, ik moest me erg inhouden en heb tenslotte alleen een fantastische tas gekocht! Daarna een heerlijk rustige camping opgezocht midden in de bossen. Heb Dennis 's avonds ingemaakt met Yatzee we staan gelijk 6-6 gelukking, it was my luckie day today, YES. morgen ochtend de camper inleveren en nog een dagje in San Fransisco rondhangen. Wij hebben erg genoten van het schrijven van deze verhalen, aan het lezen van jullie reacties zat dat wel goed. Nou tot snel in real live. 47 Miles gereden vandaag.

Reacties

Anja en André A long time ago

Ja, weer back to normal life! Maar dat jullie dit meemaken is toch geweldig, ik ben bijna... een beetje jalours!
Wij hebben gisterenavond bij ons heerlijk gegeten met Cees en José, hun nieuwe houten vloer staat in de olie,dus daar konden ze niet terecht.Gelukkig staat er een huisje leeg in de hun straat,daar kan je heerlijk vertoeven. Ze hebben Harry even verwend(hij mocht zowaar effe in de kamer rondrennen)
Nou luitjes, wij gaan vanavond naar de Paus(alweer) Buuf Emmy wordt 65 jaar, altijd leuke avondjes.We zien jullie snel. Dikke zoen van ons

siem A long time ago

een prachtig boek voor een rustige zaterdagmiddag. Ook even gegoogled op alle plekjes die jullie hebbne gezien; inderdaad: "niet normaal". Moeten Mar en ik ook maar eens plannen.
Goeie thuisreis gewenst.

José en Cees A long time ago

He, He, eindelijk weer wat van die papa en mama. We hadden een aantal dagen geen internet door de vloer. Jos had de stekker eruit getrokken. Prachtige verslagen van jullie reis. Net als wat Marga zegt. Dit wil ik ook. Je weet nooit wat of er nog op ons pad komt.Nu weer terug naar het saaie Nederland met alleen maar sombere luchten. Maar jullie huissie staat weer strak in de lak. En Har was blijdt met ons bezoek, kon hij even in de kamer. Super bed trouwens en seslapen als roosjes. Nou to morgen lui en een goede vlucht. Kus pap en mam

Dennis en rosa A long time ago

Oh, super zeg alweer een verassing thanx daddy tot morgen dikke kus ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Primeur! Bekijk de IMAX-film Into Nature's Wild tijdens onze infodagen
op 3 en 17 september
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!