Dag 5. Las Vegas

Door J. Mostert - 14-10-2012 06:17 Er wachtte ons vanochtend een aangename verassing die ons Hollandse hart goed deed: We hadden 2!! keer ontbijt. En ja, we blijven Hollanders, dus we hebben 2 keer ontbijt gehaald XD. Daarna zijn we naar buiten gegaan. Petra is nog steeds niet van haar verbazing bekomen. Wat een aparte wereld! We zijn bij verschillende hotels naar binnen gegaan, die allemaal een eigen thema hebben. Venetië was bijvoorbeeld geweldig, daar kun je zelfs met een gondel rondgevaren worden! Ook hebben we rondgewandeld in Parijs, Planet Hollywood, Rome, het oude Italië van Da Vinci. Er was zoveel te zien, dat Petra foto's bleef maken. Staat Petra de etalage van Louis Vuitton te fotograferen (waar geen enkele tas in was te vinden, wat het juist grappig maakte), werd ze wéér verdrongen door Japanners!! Die dachten vast en zeker dat er bijzondere kunst in de etalage stond, . We zijn naar de bekende fonteinenshow geweest, een fantastische vulcanenshow gezien, allerlei beroemdheden tegengekomen. Geloof het of niet, Michael Jackson is alive en we konden kiezen uit 3 Elvis Presleys. Verder nog allerlei beroemdheden die wij niet herkenden. We lopen nu weer terug naar ons hotel, dus de rest horen jullie morgen weer.

Reacties

Arjan 14-10-2012 12:40 {{button-10931}}

Dat was dus een goed begin van de dag. Ik ben na alle verhalen nu wel heel nieuwsgierig naar alle foto's behalve die van de tasjes want daar heb ik niet zo veel mee. In het verslag van dag 6 gaan we natuurlijk lezen dat jullie de jackpot hebben gewonnen.

leone leeuwenburgh 14-10-2012 14:18 {{button-10935}}

Tja, Arjan heeft dan wel niet veel op met tasjes (ik heb er blijkbaar teveel), maar ik ben dus wel nieuwsgierig hiernaar.
Volgens mij "Venetie" gebruikt in de film Miss Confidenlity 2. Daar wordt een van de hoofdfiguren vastgebonden achtergelaten in het ruim van een houten schip:)

Jaap Jan 14-10-2012 14:49 {{button-10936}}

Hoelijk gaan jullie genoeg geld winnen voor een leuke blazer...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan