dag 16 naar dessert hot springs

Door Ronald en Karin in de usa - A long time ago

Na weer een koude nacht bij de Grand Canyon en een ritje van 7 uur zijn we vandaag aangekomen in Dessert Hot Springs. We hebben voor deze lokatie gekozen omdat de rv parks ons daar beter leken als de plek die Tioga Tours voorstelden in hun reis schema (Joshua tree) We hebben een plekje gevonden op Sam's family spa and hot water resort.

Ik kan je vertellen dat de 4 hotwater baden en het zwembad een heerlijkheidje is na de koude nachten en stoffigedagen die we achter de rug hebben. De lange broeken liggen in de kast en de slippertjes zitten weer aan de voeten. Overdag is het hier nu 26 graden. LEKKER. Omdat het vandaaag Haloween is zijn we in de avond bezocht door zombie,s prinsessen, ninja,s en andere vreemde figuren die om treets vroegen. Gelukkig hadden we nog wat m&m in de kast liggen zodat we mee konden doen met deze lokale traditie.

 

Morgen een korte rit naar LA waar we de dag erop ook zullen verblijven maar dat lezen jullie morgen dan wel weer.

Reacties

MaZoNo A long time ago

Ik geniet nog steeds van jullie belevenissen.Hartverwarmend omdat wij hier in de regen zitten en niet al te warm hebben.De foto's zijn prachtig al blijven ze klein op mijn scherm.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!