Banff woensdag en donderdag

Door M. Wiersma - A long time ago Banff Geen wifi op de campground, dus even zoeken naar een manier om toch de blog bij te houden. Dat wordt dis stukjes schrijven en die bij een Starbucks gaan uploaden ;-) We hebben om te starten twee dagen Banff gedaan. Gelukkig een plek op de voorkeurs campground te pakken zonder te reserveren. Het stel uit Amsterdam met dochter Julia die we bij de verhuur tegen kwamen blijkt hier ook te staan. Kinderen en Julia helemaal blij. De eerste rit met de camper was toch spannend, alles even uitproberen en direct de toeristische route 1a gepakt . Mooie uitzichten maar je zag ook direct de gevolgen van "the Flood" overal zijn ze bezig met herstel werkzaamheden. Banff is mooi, leuk dorpje in de bergen en een miljoen mogelijkheden om te kanoën, fietsen en wandelen. Wij zijn deels naar de gondel gelopen (3,5 km wandelen en 1,5 km met taxi 😊) en vervolgens naar boven met de gondel. Schitterend uitzicht. Kinderen zijn op jacht naar alle verschillende soorten eekhoorns, volgens mij hebben we ze allemaal al gespot. Wat een leuke diertjes. Op de top van Sulpher Mountain ook een grote bergmarmot gezien. Dus die kunnen we ook afstrepen. Je zou hier gerust een dag of vier je prima kunnen vermaken. Maar we moeten verder. Volgende stop Lake Louise. PS; wat zijn die Canadezen enorm vriendelijk!! Zelfs de buschauffeurs en het personeel op het vliegveld. Kunnen de Hollanders nog wat van leren. PS2; we zitten nu (vrijdag) al helemaal in de tijdszone, geen last meer van tijdsverschil.

Reacties

Heit en mem A long time ago

Wat fijn om een verslag te lezen. Wij zijn natuurlijk ook erg nieuwsgierig naar jullie belevenissen. We hopen dat jullie een fantastische tijd krijgen met z'n vieren. Knuffel van ons!

M. Wiersma A long time ago

Ik probeer er nu wat foto's op te zetten. Ik wacht op de droger ;-)
Luxe camping met hotsprings en geloof het of niet er vliegen hier kolibries

Atsje A long time ago

Leuk joh! Genieten dus!

Mam en pap A long time ago

Leuk verslag ,
Heerlijk te horen hoe jullie het naar de zin hebben.
Ps. Vandaag onder het fietsen een eekhoorn die de straat overstak je hebt gelijk erg leuke diertjes .geniet lekker verder kus van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je aan
Zaterdag 10 december: Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, West-Canada in de spotlights.
Kom gratis langs!
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!