Banff woensdag en donderdag

Door M. Wiersma - 14-07-2013 18:06 Banff Geen wifi op de campground, dus even zoeken naar een manier om toch de blog bij te houden. Dat wordt dis stukjes schrijven en die bij een Starbucks gaan uploaden ;-) We hebben om te starten twee dagen Banff gedaan. Gelukkig een plek op de voorkeurs campground te pakken zonder te reserveren. Het stel uit Amsterdam met dochter Julia die we bij de verhuur tegen kwamen blijkt hier ook te staan. Kinderen en Julia helemaal blij. De eerste rit met de camper was toch spannend, alles even uitproberen en direct de toeristische route 1a gepakt . Mooie uitzichten maar je zag ook direct de gevolgen van "the Flood" overal zijn ze bezig met herstel werkzaamheden. Banff is mooi, leuk dorpje in de bergen en een miljoen mogelijkheden om te kanoën, fietsen en wandelen. Wij zijn deels naar de gondel gelopen (3,5 km wandelen en 1,5 km met taxi 😊) en vervolgens naar boven met de gondel. Schitterend uitzicht. Kinderen zijn op jacht naar alle verschillende soorten eekhoorns, volgens mij hebben we ze allemaal al gespot. Wat een leuke diertjes. Op de top van Sulpher Mountain ook een grote bergmarmot gezien. Dus die kunnen we ook afstrepen. Je zou hier gerust een dag of vier je prima kunnen vermaken. Maar we moeten verder. Volgende stop Lake Louise. PS; wat zijn die Canadezen enorm vriendelijk!! Zelfs de buschauffeurs en het personeel op het vliegveld. Kunnen de Hollanders nog wat van leren. PS2; we zitten nu (vrijdag) al helemaal in de tijdszone, geen last meer van tijdsverschil.

Reacties

Heit en mem 14-07-2013 18:23 {{button-14625}}

Wat fijn om een verslag te lezen. Wij zijn natuurlijk ook erg nieuwsgierig naar jullie belevenissen. We hopen dat jullie een fantastische tijd krijgen met z'n vieren. Knuffel van ons!

M. Wiersma 14-07-2013 18:27 {{button-14626}}

Ik probeer er nu wat foto's op te zetten. Ik wacht op de droger ;-)
Luxe camping met hotsprings en geloof het of niet er vliegen hier kolibries

Atsje 14-07-2013 18:30 {{button-14627}}

Leuk joh! Genieten dus!

Mam en pap 14-07-2013 19:03 {{button-14629}}

Leuk verslag ,
Heerlijk te horen hoe jullie het naar de zin hebben.
Ps. Vandaag onder het fietsen een eekhoorn die de straat overstak je hebt gelijk erg leuke diertjes .geniet lekker verder kus van ons
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan