Kilometer vreter

Door M. Wiersma - A long time ago Vandaag een kilometer vreter gedaan. En dat op wegen die meer Belgisch aandoen dan Hollands, onder Zwitserse omstandigheden .... een prestatie van formaat. We zitten nu in Cache Creek, normaal gortdroog en woestijn maar een uur voordat wij arriveren begint het hier te waaien en te regenen. En flink waaien! Ze hebben ook een zee nat voorjaar gehad dus alles is groen ipv normaal bruin en dor. Best mooi. De route, een stop bij Shuswap Lake, mega meren hebben ze hier, dat is mooi zeilen heit! Hoewel je bijna allemaal motorboten ziet hier. Een tweede stop na Kamloops om even boodschappen (water en brood) te doen en cafeïne bij te tanken. Optie was eerst overnachten in Kamloops, maar het ging opeens wel aardig vlot, dus dan liever nog 80 km extra vandaag. We begonnen na Kamloops opeens wel bos te missen, veel lage struikjes, een heel ander landschap. En weer overal bordjes voor wild. Nou in 1 ritje Groningen - Nieuw Amsterdam zie ik meer wild, dan drie dagen hier rondrijden... Niks gezien nog geen hert of bighorn. Vlak voor Cache Creek zien de wolken er zeer bizar uit en vallen de eerst druppels. Daarna flink wat wind, maar ja er staat ook een bordje langs de weg dat er flinke crosswinds kunnen zijn. Tsja, die maken we dan wel weer mee. Gelukkig is er plaats op de camping, ze hebben lekkere douches en morgen schijnt de zon (zeggen ze). Op naar Hat Creek ranch morgenochtend voor een beetje wilde westen cultuur. Golddiggers en indianen en dan richting Whistler.

Reacties

Heit en mem A long time ago

Wij eindelijk na frisse dagen nu zomer op Texel. Wel mooi gezeild vanuit Kornwerderzand op zaterdag . We liepen met stroom mee 7 ! Knopen.
Hebben hier wifi dus volgen jullie goed. Vandaag weer even op de fiets. Morgen hier weg maar weten niet waarheen. Vrijdag weer thuis. Hele dikke tut van ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan