Going to San Francisco

Door H. Govers - A long time ago

Vandaag wordt een lange dag rond 6.00 uur opgestaan, douchen ontbijten en Nicole heeft ons afgezet op Schiphol. Inchecken douane bodyscan alles gaat van een leie dakje. Het vliegtuig de Kl 605 vertrekt op tijd en de vlucht is lang, af en toe turbulentie boven Groenland maar dat is normaal, ik weet dat nog van mijn tijd bij de comando's. Heerlijk geslapen onderweg, voor het eerst heb ik slaap tableten genomen, normaal schrijft mijn huisart voor dit soort gevallen geen pillen voor maar na lang praten en uiteindelijk na het laten zien van een foto van Henny was het zo geregeld. Aankomst op de luchthaven, dan begint het,,,, superlange rijen bij de customs (douane) , we hebben wel een uur in de rij gestaan, maar op een bepaald moment werden de rijen opgespitst en mochten de Hollanders (KLM) bij een aparte balie voor,das geluk hebben want er kwamen 4 vliegtuigen binnen met allelei soorten Azieaten. Later was het best lang zoeken waar de shutlle stond, om ons naar het hotel te brengen. Onze chauffeur Jose Ganos di Guertagantilia probeerde de verloren tijd in te halen, het leek wel Miami vice en achteraf snap ik waarom hij zei dat ik mijn laptop maar beter vast kon houden. Het is weekend en dat is goed te zien, wat een drukte overal, wel heel veel muziek op straat en Henny heeft voor eerst Slamp bowlder op. Dat roept ze al jaren, ik neem garnalen op zijn Alcatras,,,,,,,,,,,,,, die zijn gebakken in een gevangenis pak.

Verder nog gezellig met Spencer zitten kletsen uit Miami, hij kwam voor een footbal wedstrijd, en dat is hier een hele hapening,, overal in de States trouwens,, hele horde mensen lopen met dezelfde pakjes aan en als ze niet in het stadion terecht kunnen kom je ze overal in de stad of kroegen tegen.

Eigelijk niet zoveel te melden vandaag, maar dat maken we morgen weer wel goed toch Henny ,,,,,,,,, die ligt al te slapen en ik sta hier de ramen te zemen

Reacties

Stef A long time ago

Geweldig om te lezen! Veel plezier daar! Dank je voor toevoegen. Tot over een maandje!

Margo A long time ago

Tjee, balen van die drukte in San Fransico, maar wel fijn dat jullie heelhuids zijn aangekomen! Xx de groetjes aan Henny!

mels A long time ago

op de foto kun je wel goed zien dat er flink wat af is. maar tegen de tijd dat jullie terug komen . zal er weer wat bij zijn met al die grote porties daar in dat verre Amerika

linda A long time ago

Hans wel goed dat voetje van ons moeder verzorgen he!! :p
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!