Yogi bear

Door H. Govers - A long time ago

Gelogeerd in een super de luxe hotel afgelopen nacht en vanmorgen een beetje uitgeslapen tot 8.00 uur. Ja wil je wat zien moet je toch op tijd op. Vandaag geen bogels en baggels maar lekkere roereieren, met worstjes en spek ( en gratis onbeperkt )hoewel toen Henny voor de 16 de keer naar het buffet ging werd er trouwens wel wat van gezegd.

We zitten vandaag in Mammoth Lakes , een klein plaatsje wat normaal superdruk is i.v.m. de sneeuw, maar nu is er geen sneeuw, en dat komt waarschijnlijk omdat het nog eind zomer is en net voor de herfst. Maar het valt wel op dat iedereen aan elkaar vraagt of er al sneeuw is, waar je ook komt,,, is er al sneeuw nee er is nog geen sneeuw, weet je het zeker ja er is nog geen sneeuw, overal staan ze te bakkeleien of er al sneeuw is. Zo Ik ging een zwembroek kopen in de plaatselijke winkel en het eerst wat men mij vroeg was ,, is er al sneeuw ik zeg nee , want das maar goed ook want ik ga nog zwemmen in Vegas.

Goed vandaag de Devils postpile bezocht een indrukwekkende rotsformatie die onstaan is uit lava en ijsvorming van gletjers die er boven op lagen, de meest vreemde vormen kom je daar tegen.

Daarna nog naar een waterval de Rianbow falls ook heel mooi maar wel een vreselijk eind lopen, het is bloedheet. Het is wel belangrijk dat je drinken meeneemt , en daar wordt ook overal op gehamerd. Weet wat je te wachten staat, is je gezondheid niet goed doe het niet etc zelf heb ik bij de commando's gedient dus heb al e.e.a. meegemaakt, trouwens met Henny erbij heb je het al zwaar genoeg.

Vandaag werd er ook gewaarschuwd voor zwarte beren, die zijn een stuk donkerder dan bruine beren, ja zeg maar zwart en daarom heben ze ook zo genoemd. Die beren die hebben altijd honger, je mag dan ook nooit eten in de auto achter laten want ze slopen heel je auto om bij het eten te komen. Als je kampeert moet je ongeveer 200 meter verderop je eten in een zak of ton ophangen ver van waar je in je tentje ligt. Ook als je gaat picknicken komen ze op de geur af en je moet altijd om je heen blijven kijken. Beren kunnen agresief zijn en dodelijk, ze willen alleen maar 1 ding en dat is jouw eten afpakken In dit soort gevallen moet je als je met zijn tweeen bent, er 1 bij het eten gaan zitten en de ander een stuk verderop om zeg maar het risico te delen.

In dit geval zat Henny zat bij het eten en ik hou dan de buurt goed in de gaten. Goed we hadden geluk er waren geen beren in de buurt.

Op dit moment ziten we het Hilton in Bishop een kleine stad vlak voor dead valley daar is het nu 35 graden en ook hier in Bishop is het een stuk warmer dan in de bergen.Straks nog wat ijs scoren voor in de koelbox, daar kan je gratis in elk hotel je koelbox mee vullen, moet ook wel om je drank koel te houden.

See you folks tot morgen yogi Bear

Reacties

Margo A long time ago

HAHAHA met die beren!

Nicole A long time ago

Dat verhaal over die beer die je eten pikt doet me sterk aan jou denken pa......

Degoof A long time ago

Nog eentje dan voor het slapen gaan, vergelijk je mij met wen beer nicole haha een beer heeftveel langer haar

linda A long time ago

Leuke foto's!

corry A long time ago

je past wel goed op mijn zus hé?

Frans en Annelies A long time ago

Fijn Hans dat jij de beren in de gaten houdt en je Henny bij het eten laat. Kan je nog wat lijnen. Jullie verhalen en foto's laten ons watertanden. Goed toeven daar in Amerika. Geniet ervan
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!