death valley

Door H. Govers - A long time ago

Weer te vroeg wakker vandaag, toh nog steed last van dat tijdsverschil, zolang heb ik dat nog nooit gehad. 6.00 uur is wel vroeg, maar goed de mexicanen van de plantsoendienst waren er blij mee want ik heb nog een uurtje of 2 geholpen met het gras maaien.

Mexicanen zie je hier overal, meestal in de bediening, schoonmaak, bouw en plantsoenen dienst. Het zijn hele aardige mensen en heel behulpzame mensen.

Nu hebben we lekker bij Danny's gegeten 10 % off via het hotel en dat gaat dan weer op aan de tip, de tip is een vreemd geval hier, soms is het in de prijs berekend en soms ook weer niet, en das af en toe best lastig. Bij de benzine pomp kreeg ik vandaag de tip terug, het was niet nodig zei de eigenaar, dat is dan weer mooi meegenomen.

In the USA kan je redelijk anoniem vertoeven, niemand vraagt wat waar en hoezo, de meest vreemde types kom je tegen, alles zit door elkaar te eten en niemand die vragen stelt, ook al vragen ze direct, where are you coming from, zeg je i'm just travelin, en dat is oke. Niet meer en niet minder geweldig, ik kan dit niet even op papier zetten het pakt je deze stijl van leven mij wel in ieder geval, wohh ik wordt sentimenteel, cryingstoppe Goof.

Dead valley, voor mij het mooiste stukje USA, de landschappen zijn hier zo mooi en veranderen om de 100 meter, de zon de hitte, woestijnen bergen, valleien het uitzicht en vooral net voor zonsondergang (sunset off your live) het is hier zo stil zo doodstil, als je 100 meter verderop loopt weg van de plaatsen waar de toeristen stoppen ben je helemaal alleen en het is doodstil........behalve als je Henny van de W in de buurt heb.

We logeren nu op Furnace creek een oase midden in de woestijn , hier is alles bars, winkels een museum en zwembad, palmbomen en noem maar op, en jeep verhuur, en dan komen we bij de domper deze dag er zijn geen jeeps meer voorradig, ik heb gereserveerd maar toch is er iets fout gegaan we proberen zaterdag overdag als we naar Vegas nog iets te regelen.

We liggen nu lekker opde hotel kamer en hebben buiten 2 heerlijke schommelstoelen, ik heb er nog nooit ingezetten, ff een paar corona's achterover slaan en niet uit eten maar we eten vanavond de restjes van vandaag.

Straks gaan we het park op ff naar het zwembad, dat is open tot 24.00 uur.

De sterrenhemel is hier zo indrukwekkend mooi man.surprise

Soms ben je teleurgesteld in wat niet hebt gekregen, maar geniet daarom juist van wat je wel hebt gehad, mensen het hier zo mooi als je ooit de kans hebt kom hierheen.

Tot morgen amigo'scool

 

 

 

Reacties

robin A long time ago

Pas maar op dat je niet te sentimenteel wordt hans..haha.:-D maar het zijn wel mooie verhalen hoor.
Groeten robin

Nicole A long time ago

Dan te bedenken dat jullie nog lekker onder de sterrenhemel chillen, sta ik alweer met 13 graden op de bus te wachten.... Have fun guys!

Nicole A long time ago

13 graden? Zeg maar gerust 5

De goof A long time ago

Shit happens Nicole

Margo A long time ago

Das balen van die jeep! Maar een dagje niks doen is ook niet zo erg toch.. Vind ik dan :D
Niet duiken in de ondiepe delen!
En ook nog de groetjes van oma!

Corrina A long time ago

Hoi Hans,
Ik moet je zeggen dat iedere keer als ik je stukje lees ik een happy feeling krijg. Je omschrijving van de omgeving zorgt er voor dat ik loop te dagdromen, wellicht een plan om toch ook eens die kant op te gaan ( wel natuurlijk eerst mijn opleiding afmaken). Heel veel plezier en mooie momenten, geniet ervan!

Corrina ; - )

Dian. A long time ago

We genieten hier met jullie mee !! Groetjes vanuit de fendert.

Ff voor mun nichtje A long time ago

Fendert is mooi man

DeGoof A long time ago

Corrina, goed te horen! Gaan we volgende keer samen naar de States😀😀ik heb hier trouwens al al een leuke boot gezien.... Just for the two off us haha werk ze

Stef A long time ago

Ga ook lopen dagdromen als ik je verhalen lees mooi man. Maar ja zal voor mij wel dagdromen blijven helaas. Geweldige avonturen man en wat er allemaal nog komt. In Vegas kun ke mooi in de beroemde Pwanshop kijken of er nog een mooie Fender voor je is kun je dat Ampegje een keer verkopen voor de volgende reis ha ha ha.

Pown shop A long time ago

Zitten we hier net naar te kijken Stef, ik doe mij best Hombre

René en Carla A long time ago

Hallo Hans en Henny,

Leuk om jullie zo te kunnen volgen. Hier wordt het echt herfst, dus daar hoef niet voor hier te zijn. Bij jullie is het nog lekker warm zo te zien.
Nog heel veel prezier en geniet ervan!

Angelique A long time ago

Lekkere schommelstoelen hey Hans ik heb ze al geprobeerd. En dat soep bad heerlijk verkoelend hihi have fun prachtige reis. Geweldig om je verhalen te lezen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!