De kabouter

Door H. Govers - A long time ago

Zo vandaag weer een lange dag achter de rug, ik ga jullie een beetje teleurstellen, vandaag een heel kort verhaal maak ik morgen weer goed, maar het was een hele lange dag en zit nu net op bed na lekker gegeten te hebben bij red Lobster.

We hebben een vulkaan bezocht en Page was ook de bedoeling maar door een wegomlegging zijn we daar niet meer aan toegekomen en heeft ons veel tijd gekost, net een geweldige zons ondergang meegemaakt in de Grand Canyon en zelf een maansopkomst aan de andere kant geweldig mooi hier wordt je echt stil van, behalve Henny dat is heel de dag retteketet naar beter bed.

Goed ik ga nog ff iets op face book zetten en tot morgen met een langer verhaal.

Oja vergeet niet dat de Goof cool21 sept jarig is ik geef een groot feest en iedereen is welkom, vrij drinken en all you can eat, en iedereen overnacht in het hilton op mijn kosten, waarschijnlijk zijn we dan in Albequerqy New Mexico (de zaal is daar al gehuurd)yes

Groeten Hans en Henny

Reacties

henny A long time ago

I'll be there.
parttime yeah!!!!

robin A long time ago

Okee....hoelaat :-D

Corrina A long time ago

En wat nu als er straks 20 man op de stoep staan?

coby en mels A long time ago

I.V.B. met het tijd verschil wensen we hans een geweldige verjaardag toe.
groetjes aan henny.

Peter A long time ago

Hey Hans,

alvast een fijne verjaardag, helaas ik kan niet want ik moet werken tis jammer anders waren we zeker ff op een bakkie gekomen.

groetjes

Mario A long time ago

Hans gefeliciteerd met je verjaardag. Laat je maar eens lekker verwennen door retteketed naar beter bed

Margo A long time ago

Hoi hoi! Ja papa bijna weer een jaartje ouder! Haha. Niks zo leuk om dat dan in Amerika te vieren! Veel plezier en alvast een geweldige verjaardag gewenst' xxx

corry A long time ago

Een hele fijne verjaardag. We komen zeker wat lekkers drinken en eten!!

robin A long time ago

Shit, wij opweg naar het vliegveld, draai ik net de A4 op kom ik midden in een achtervolging terecht, en dat is nou net wat je niet wil als je in een geblindeerd golfke rijd, dus al snel had ik heel het politiekorps van den haag, leiden en ook nog wat boa's van hazerswoude-dorp achter me aan, op een gegeven moment floten de kogels over de snelweg, ik kon rakelings de postkoets van calamity jane ontwijken, het ging flitsend hard...op een gegeven moment hoorde ik een doffe klap, later op de avond hoorde ik dat dat rataplan van luky luke geweest is (voor de jongere lezers,dat was zn hond :O ) die rekende op een paard met 15km per uur, niet op een golf met 220 op de klok ;-) , ondertussen stonden de daltons aan het einde van de nieuwe coen tunnel klaar om achter mij rotsblokken naar beneden te laten rollen en zo te zorgen voor een weg blokkade, dat lukte, opeens zat heel de tunnel vol met op elkaar geklapte politie auto's, postkoetsen, cowboy's te paard en natuurlijk ook de boa's uit hazerswoude-dorp op hun fiets, niet te vergeten..heeele belangrijke mensen die boa's :-) ..dussssss ik moest helemaal weer rond amsterdam rijden, kom ik op schiphol aan.....VLIEGTUIG WEG !!! Dus kon ik niet optijd zijn voor je feesje, maar hans toch nog proficiat met je verjaardag ;-)

Leo Groenendaal A long time ago

Hej Goof van harte gefeliciteerd!! Maak er een mooie dag van! Fijne vakantie nog! Gr. leeke
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!