het spaanse graan heeft de orkaan doorstaan

Door H. Govers - A long time ago

Nou dat was me wel wat vandaag zeg, 48 uur was ik vandaag jarig en ik werd vanmorgen al wakker gegild door Hieper de piep hoera Henny , overal ging het licht aan in het hotel en de brandweer kwam al voorgereden en de meeste gasten stonden al buiten.

Lekker ontbijt, de kokkin bakte een roerei voor mij (dat deed ze trouwens voor iederen maar( had even de illusie dat het voor mijn verjaardag was. )

We zouden vandaag feesten in Albuquerque, we rijden er naar toe en vriend Pablo belt dat de binnenstad is afgesloten, het blijkt dat het uitgelekt is dat ik daar mijn verjaardag vier met al mijn vrienden en nichten uit Nederland en met de Navajo indianen en Mexianen zeg maar een soort project X. we besluiten dan maar naar Canyon de Chelly te gaan, ja niet echt party time, maar dat haal ik weer wel in. Hierna rijden we naar Mesa Verde en dat is een oude stad gebouwd door de Anasazi indianen voorgangers van de Pueblo indianen 11oo A.D. (anno domini) geheel in de bergen.

Dit is indrukwekend om te zien, waar men toen al toe in staat was, verder heb ik mijn verjaardag bijna 7 uur in de auto gereden, ja als je hier wat wilt zien moet je afstanden maken. Is niet erg hoor, we overnachten nu in Cortes in Colorado zelfde tijd als gisteren, die tijd is trouwens wel lastig je rijd steeds door tijdzones heen, morgen gaan we weer naar Monument Valley, mij favoriet maar die rijden we binnen via de andere zijde, een hele lange bochtige weg, daar verheug ik me nu al op, ook weer Native gebied en moeten we entree betalen de pas die we hebben is daar niet geldig.

Moet toch weer even keer kwijt dat je hier door een verschrikkelijk mooi gebied rijd, er is niets hetzelfde, goed ik verval in herhaling, we hebben lekker gegeten in een local tentje hele aardige mensen er was een vrijgezellen feest voor een meisje wat morgen gaat trouwen, allemaal mooi opgedirkt en leuk om te zien.

Nu zijn zijn we in een Motel 6 Ho en shrijf ik dit stukje

Iedereen bedankt voor de felicitaties en niet te vergeten de donaties, ja het kan niet vaak genoeg worden gezegd , de stand tot nu toe, Frits 175 dollar, Ruud 153 dollar en Frans de vogelman 114 dollar enz enz

498850293 tnv H Govers

Rest mij af te sluiten met Leeke te feliciteren want die is 22 sept jarig

Groeten en tot morgen Henny en de Goof

Reacties

Leo Groenendaal A long time ago

Haha Goof nu ben ik ook 48 uur jarig heel apart , maar in nederland ben ik maar 24 uur jarig van 00:00 uur t/m 23:59 uur 20 september. Maar goed jij hebt geen besef van tijd met al die tijdzones daar in de Vereningde Staten van Amerika.
Dankje voor de felicitaties groetjes Leeke

Degoof A long time ago

Leeke voor mij ben jij het hele jaar jarig haha

Mark A long time ago

Hee Hans , proficiat met je verjaardag hoop dat ze je niet erg hebben plat geknuffeld .
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!