Soms zit het tegen en soms zit het niet mee

Door H. Govers - A long time ago

Soms loopt het niet zoals je zou willen, en dat is vandaag. Vanmorgen weer vroeg opgestaan om naar de Rocky Mountains te gaan, ontbijten ppprrrrrrrrrrr weer van die witte boterhammen met zoete jam en slappen koffie maar goed, het zit bij de prijs inbegrepen maar je krijgt er niet direct een vakantiegevoel bij. Niet getreurd het is schitterend weer, een beetje fris nog, maar een kraakheldere hemel wat dat betreft treffen we het wel. We rijden door Denver heen ja de wegen eromheen dan , en het is hartstikke druk 16 banen lost hier ook de drukte niet op maar ja ze zijn ook op verschillende plaatsen met wegwerkzaamheden bezig maar wat ze nu precies aan het weg werken zijn is niet te zien.

We rijden langst het plaatsje  Nederland, en dat voelt gelijk of we thuis zijn ook hier staan we stil maar gelukkig zijn het verkeerslichten. Ongeveer 10 km verderop is een road block en op het bord staat alleen voor bewoners , maar goed eigenwijs als Henny is zegt ze gewoon doorijden en ik zo dom als ik ben rijdt dus gewoon door. We spreken af als we worden aangehouden we het bord niet hebben gezien.

Halverwege zien we eigenlijk al wat het probleem is vlakbij Boulder, (ja het was op het nieuws ook in nederland) hier heeft de regen en de daarop volgende flood hele wegen weggevaagd huizen auto´s  etc, het is echt een puinhoop en ze zijn druk bezig alles op te ruimen en te herstellen, en daar rijden wij dan ramptoeristen, weer een bord met road block en en Henny zegt gaan met die banaan de navigatie miep geeft aan nog 2.3 km maar verderop staan allerlei graafmachines en komt er een man ons tegemoet gelopen dat we echt niet verder kunnen, hier is de brug weggeslagen hij verteld dat er totaal 300 mile aan weg is vernield en we daarom niet ver kunnen, het is echt een drama als je het zo ziet en liggen je gedachten bij de mensen die hun huis kwijt zijn of nog erger. )achteraf blijft dat hij bedoelde dat er 300 mile aan wegen niet toegankelijk is.

We draaien om en omrijden door de drukte is geen optie en daarom gaan we naar een outlet winkelcentrum en dat vind henny niet direct erg. Ik wel en in de tussentijd help ik wat stratenmaker, (nee hoor ) ik heb nog wat gekocht bij Tommy Hilfigger).

We gaan weer op zoek naar een hotel en proberen morgen wederom, maar dan van de andere kant de Rocky mountains te bereiken. Aangekomen in het hotel, super super super de lux en niet duur, 2 kingsise bedden grote TV en een buro, luie stoelen , en een grote kamer met een apparte kamer met tv hoek en bankstellen, keuken met alles erop en eraan en om naar de badkamer te gaan moet we de fiets pakken. )zo groot'

Bij de receptie is er een heel aardig meisje wat uit zoekt of de rocky's morgen te bezoeken zijn en hoe het weer is, en dat is  ook belangrijk want er wordt sneeuw verwacht, het weer is aan het einde van de middag waarschijnlijk regen of sneeuw en het zit gvd weer eens tegen de pass is afgesloten morgen want ze gaan apparatuur in het gebied brengen om de wegen weer begaanbaar te maken vanuit deze kant richting Boulder. Ze zegt anders gaan jullie er nu toch in, nu is de pass open, ja das makkelijker gezegt dan gedaan even 2 1/2 uur rijden en dan nog maar de vraag of de rangers je niet wegsturen want het is maar tot 20.00 uur open, we besluiten het niet te doen en morgen gaan we de omgeving maar bekijken, met mooie de meren en bossen.

Net drank en eten ingeslagen en blijven lekker op de super super super de luxe kamer eten ( we hebben trouwens al bij Chili gegeten  ) dat was ook lekker  en later  een hele grote ijscream belachelijk hoe groot ik zeg twee bolletjes, en die zijn hier bijna net zo groot als een bowlingbal. ) en ik ben niet echt een ijseter' aleen als ik ga schaatsen.

Zo nog een dagje Denver , niet het centrum is veel te druk en dan NYC

Zo nu een stukje Brie, Cheddar en  stokbrook  Vin rouge en bud en good old jack haha its holiday

see you

Reacties

Nicolie A long time ago

Nou, jullie hebben wel een beetje pech zeg! En dan is het ook nog eens koud.. Sjonge jonge, vermoeiend he vakantie vieren :( hahaha.
Ik geloof dat jullie het sowieso wel naar je zin hebben en die foto's van die ijsjes, zo lekker! Jaloers! Begin jullie nu wel te missen hoor. Slaap lekker alvast, ik ga zo weer naar de bussssssss. Liefs Nico ook aan Henny!

robin A long time ago

Ik zei toch dat het een puinhoop is daar door die overstromingen..maar nee nie geloven he. :-D

Angelique A long time ago

Wat een klote vakantie zeg tjonge jonge. Ik zou niet meer verder willen gelijk naar huis en geen NYC meer. Fuck iT hihi. Nou hansje succes verder en Hennie hou hem in bedwang want als hij zichzelf gaat verliezen is de ramp niet te overzien. Groetjes angelique
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!