Hard Rock cafe

Door H. Govers - 29-09-2013 07:23

Volgers,

Weinig tijd we zijn toch wel heel de dag op pad, het is een combinatie van wachten en afstanden overbrugen, veel lopen en verschillende stations van de metro worden onderhanden genomen i.v.m de orkaan Sandy van vorig jaar, m.a.w omleidingen en dan weet je als toerist niet meer waar je naar toe moet en moet je het steeds vragen aan New Yorkers, trouwens je wordt door iedereen aangesproken of je toevallig de weg weet, en dat weet ik niet,,,,,,,,,,, behalve als Duiters de weg vragen dan stuur ik ze graag naar de andere kant van stad.

Het is wel een gekkenhuis, zeg maar een snelle stad, en heel druk je kan hier om de 5 meter eten van heel duur tot broodje op straat. Allerlei culturen en nationaliteiten door elkaar en tot nu toe geen rottigheid op straat gezien. Wel heel veel politie op de been vooral bij 9 11 memoriaL en daar wordt je gescant en moet je alles afgeven tot zelfs je riem uit uitdoen en dat betekend voor mij met de broek op de knieen rondlopen.

Voor elk bezoek van museum of wat dan ook hebben ze mensen, overal wordt je gecontroleerd en de gekste taken krijgen mensen hier in het mooiste pakje, want op mooie uniformen en blinkende emblemen zijn ze hier gek , sleutel bossen zo groot en badges en zaklampen walki talki, telefoons, en doorlopen roepen naar de toeristen vinden ze hier hartstikke leuk.

Zelf heb ik voor de laatste dagen hier een wit marine pak gekocht en dat opend deuren overal wordt je begroet en krijg je voorrang, vooral als ik mijn opblaas eend meeneem.

Voor WIFI moet je hier in het hotel betalen hoe idioot overal tot in het kleinste dorp ver afgelegen heb je gratis WIFI en hier is het kassa. Maar goed dat is business.

Geld moet rollen maar waarom altijd de andere kant op. We hebben 9 11 memorial en state off liberty en staten eiland bezocht en morgen pakken we de bus toer hop on hop off, misschien truttig maar van de metro worden we echt schijtziek en dat is nog soft uitgedrukt.

Het is weer laat en pakken nog een vin rouge en morgen weer vroeg op eerst ontbijten bij panera lekker gezond (jaloers Nicole)

groeten Hans en Henny (die zich de laatste dagen goed gedraagt,,,, zou ze heimwee hebben of mij hartstikke beu zijn) ik denk het eerste.

Reacties

robin 29-09-2013 09:08 {{button-18395}}

Die heeft heimwee naar huis en haar werk denk ik hans ;-)

linda 29-09-2013 09:17 {{button-18396}}

Heimwee :p

Edwin van Boven 29-09-2013 09:23 {{button-18397}}

Bedankt weer voor t mooie relaas.Geniet maar vd laatste dagen,ik zal je dagelijkse berichten gaan missen als jullie terug zijn.....Kun je dat niet gewoon blijven doen?Berichten uit Oudenbosch !!!

Jeanet 29-09-2013 10:44 {{button-18399}}

Wauw NY !!! Geniet er nog van deze laatste dagen.

Mark 29-09-2013 11:43 {{button-18400}}

Wat een mooie vakantie is dit supermooi allemaal en veel afwisseling. Top

Degoof 29-09-2013 22:26 {{button-18414}}

Het is allemaal een beetje iets teveel altijd wachten hier de sfstanden in de stad alles is ver overal controles bij ingang van allerlei bezienswaardigheden en nu het weekens hartstikke druk maakt niet uit we nemen er nog 1 groet degoof
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan