Dag 3, Grand Canyon

Door I. van Driel - A long time ago Weer vroeg wakker, vooral ik heb daar last van, maar het is ook wel fijn, de dagen duren dan extra lang, en je hebt zoveel te zien en te beleven. Dit was Vera's dag, haar vijftiende verjaardag! Aan het ontbijt voor haar gezongen en cadeautjes uitgepakt. Wat was ze verrast met ook nog cadeautjes van oma en Heidy! Ontbijtboel ingepakt en op weg naar de Grand Canyon. Je rijdt eerst door het prachtige park met kilometers bos en dan plotseling verandert het landschap kompleet, de eerste aanblik van de Grand Canyon vonden we echt overweldigend, wat is het hier ongelooflijk mooi! We zijn de South Rim helemaal afgereden en bij elk viewpoint ben je opnieuw zo verrast van de schoonheid van dit wereldwonder! Rond vier uur waren we weer terug in Grand Canyon Village, er stond tenslotte nog een helikoptervlucht op de planning! Na een zeer uitgebreide instructiefilm met heel veel veiligheidsvoorschriften, je zou er bang van worden, werden we naar de helikopter geleid. Eerst nog een foto van de hele familie voor de helikopter werden we naar binnen geloosd. Tja ook dit was weer onbeschrijfelijk mooi, met een prachtige lucht, je zag in de verte het onweer flitsen, vlogen we over de Grand Canyon, wat een belevenis! Wat een dag was dit, wat hebben we genoten! Na de helikoptervlucht mocht Vera kiezen waar we gingen eten, MacDonalds natuurlijk! Na een lekkere fastfoodhap nog even op de parkeerplaats naar mail gekeken we hadden daar tenslotte wifi, en weer terug naar de campground. Lekker vuurtje gemaakt, naar verhalen van Rens zijn belevenissen geluisterd en zijn raadsels opgelost die hij voor ons had. Weer een fantastische dag!

Reacties

lucie A long time ago

Klinkt super! Xx

Petra A long time ago

Klinkt allemaal geweldig. Wij beleven mee.

Trudi A long time ago

OE! Wàt een verjaardag! Gewèldig!

Moniek A long time ago

Och ja, wat een bijzonder landschap is dat he! Klinkt als volop genieten! Fijn om weer bij elkaar te zijn!? Geef Vera nog een dikke verjaardagsklapzoen van ons😘! Proost Veer! Je krijgt maar zelden zo'n bijzonder verjaardagskado toch. Liefs van ons vijven!

mama A long time ago

Prachtig verhaal en fijn om dit nu allemaal te lezen.
Rien vond dat je erg goed kan vertellen ! Liefs ook van hem.

André A long time ago

Heel leuk om zo te lezen, dat moet voor Vera toch wel een heel bijzondere verjaardag zijn!

Leo A long time ago

Tjonge, wat een prachtige beelden! Ik kan me helemaal voorstellen dat het een overweldigende ervaring is. En dat is pas het begin ! Wauw!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!