Grand canyon

Door M. Jonkman - A long time ago Daar zijn we weer, gistermorgen de drukte van las vegas ingeruild voor een leuke natuurcamping bij de grand cayon. Na een rit van 5 uur waren we er. De grand canyon is geweldig. Het is een echt wereldwonder. We zijn diep onder de indruk. We hebben zelfs een condor gespot en vastgelegd. Helaas is het nog niet gelukt om foto's te plaatsen. Voor de nieuwschierigen kan je kijken op facebook van marcel. Terug bij de camper lekker vuurtje gestookt, en nagenoten van een geweldige dag. Vandaag naar bryce canyon gereden. Weer een leuke camping, hier blijven we 2 nachten. Vanavond uit eten en morgen de bryce canyon bewonderen. Jullie veel plezier morgen met de kroning van willem. Maak er een leuk feestje van! Groeten uit het land van cowboys en indianen. Leuk dat jullie ons volgen en berichtjes plaatsen!

Reacties

PAMADO ( jaloers ) A long time ago

Geweldig !1

Het is hier mooi
k(r)oningsdagweer.
Dus met een oranjebitter op
het balcon ook leuk toch?

Wilma A long time ago

Jullie zijn écht op avontuur lees ik.....geweldig ! Idd, vandaag de Kroning. Nog een kwartier en dan is Willem Alexander Koning ! De vlaggen hangen hier al mooi in de buurt en het zonnetje schijnt mooi. Lekker genieten van de oranje koeken, zijn jullie er toch nog een beetje bij, haha. X

Geert en Liedy A long time ago

Hallo cowboys,

Vanuit een fris doch zonnig Roden bekijken we jullie avonturen. Geweldig. We kijken elke dag uit naar het vervolg. Lynn en Thom, wat een rijkdom aan ervaring. Hier kun je mee scoren.Geniet ervan.

Groetjes, de volgers.

Astrid A long time ago

we hebben genoten van onze koninginnedag! Dit jaar stonden we niet op de markt,maar hebben we spullen gekocht die we volgend jaar weer gaan verkopen,hahaha!
Ik heb nog een mooie electrische poffertjes pan op de kop getikt voor 6 euro! Dus gelijk vanmiddag poffers gebakken voor de kids,en overmorgen op het werk. De kroning van Wim was prachtig,en vooral Max was heel mooi! Maar dat haalt het niet bij jullie Grand Canyon,heb de foto's gezien,geweldig!

Petra en Geert A long time ago

Jullie hebben al heel wat rotsen gezien, maar wij hebben hier nu ook een rots van een koning..!! Mooi om jullie zo te volgen en hierover te lezen met nog mooie pictures erbij...?!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!