17 mile drive naar Malibu

Door M. Jonkman - A long time ago Vanmorgen zijn we om 9 uur vertrokken van de camping. De 17 mile drive was super. Het is een van de mooiste routes van de wereld langs de pacific ocean. We hebben tijdens de route, dolfijnen, 2 walvissen en zeeleeuwen, en een coyote gezien. Wat wil je nog meer. Aan het einde van de dag de camping bij malibu bereikt. Het toetje van deze geweldige reis. Vanuit de camper uitzicht op de pacific ocean en we hebben vanaf ons terras al dolfijnen zien zwemmen. Vanavond nog een strandwandeling en morgen de highlights van LA bekijken vanuit een dubbeldekker. Morgenavond alvast wat inpakken en opruimen, vrijdagmorgen moeten we de camper weer inleveren, en gaan we 'smiddags naar universal studio's. Dan slapen we in een hotel en zaterdagmorgen vliegen we weer terug. Vanwege het tijdsverschil komen we op zondagmorgen om 8.20 uur aan. Dus geert zaterdag op tijd naar bed. Oh ja geert we denken dat we het raadsel hebben opgelost, is er een gerbil overleden? Veel liefs uit de USA

Reacties

petra A long time ago

Heel veel pleziernog en alvast een goeie reis xxxxx

PAMADO A long time ago

Het is nog heel vroeg ( 9uur )
maar alweer genoten van jullie geweldige avonturen !
het is bijna voor ons ook jammer dat de reis er bijna opzit, hoewel???

Geniet nog maar even van het toetje, en alvast een goede reis terug.
PAMADO

Wilma A long time ago

Wow.....wat weer een gaaf verhaal ! Heel veel plezier nog en een goeie terugreis. X Bye.

Geert en Liedy A long time ago

Hallo,

Een gerbil? Nee een uggs.... of toch een gerbil. Ja toch, in z'n slaap. Met gepaste eer begraven. Ik zal er zondag op tijd zijn en ben via mijn mobiel stand by. ( staande bij )'Deze belevenissen van jullie waren voor ons ook een fijne vakantie.

Groetjes, de volgers.

Caroline A long time ago

en natuurlijk wil ik ook niet achterblijven met mijn reactie: wat hebben jullie het mooi beschreven, wat een prachtige ervaringen hebben jullie opgedaan! Een herinnering voor je leven, geweldig!! Geniet extra van de laatste paar dagen en een heel goede terugreis toegewenst!

Petra en Geert A long time ago

Have a nice fly home...!!
See you soon...!!
X vanuit Roden
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!