LA en universal studios

Door M. Jonkman - A long time ago Vandaag de plannen gewijzigd, we heben LA en universal op een dag gedaan, kunnen we morgen nog even lekker luieren voordat de terugreis begint. Vanuit het tropische malibu zijn we vanmorogen vertrokken naar het hectische LA. Gewapend met telelens broezen door de stad. Gestopt bij walk of fame, beverly hills, en als uitsmijter universal. Bij universal een spectaculaire studiotour gemaakt in 3 D met aardbevingen en vliegtuigrampen. Een hele ervaring. Ten slotte nog een fotoshoot met spongebob, en daarna in de bus terug naar de camping. Morgen helaas de laatste dag, we leveren de camper in en doen rustig aan in het hotel. Onze route 66 is ten einde, we hebben het geweldig gehad, het was een mooie levenservaring voor ons alle 4. See you in Holland. PS: voor onze privechauffer Geert, ons vluchtnummer vanuit houston ( daar stappen we over) is: UA58 verwachte aankomsttijd 12/5 om 8.20uur. We sms-en als we geland zijn!! Leuk dat jullie ons gevolgd hebben, tot gauw!!

Reacties

Caroline A long time ago

Het was erg leuk om jullie te kunnen volgen bij alle trips! Nogmaals een heel goede thuisreis en tot snel!!

PAMADO A long time ago

NOu dat was het dan, wat een ervaring, voor ons trouwens ook zo'n dagelijks intercontinentaal contact.
Geweldig.
We zullen ,onderweg naar Soldaat van Oranje , naar jullie uitkijken.!

Goede reis en tot gauw
PAMADO

Wilma A long time ago

Het was helemaal super om jullie zo te mogen volgen....wat een uitkomst zo'n blog ! Wat een avonturen hebben jullie beleefd en ik ben erg benieuwd naar jullie verdere verhalen en foto's.....zullen wel heeeeeel veel zijn, haha. Nog even lekker genieten ! X Bye, see you in Holland.

Astrid A long time ago

Mijn kids zijn jaloers als ze horen van de fotoshoot met spongebob! Leuk dat je de studiotour weer gemaakt hebt!We zien bij thuiskomst alle foto's wel! Greetz,Astrid en fam.

petra A long time ago

Ik ben zooooo benieuwd naar de fotoos en verhalen. Een hele goeie reis naar huis.En tot gauw xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!