Het bevalt prima!!!

Door Gerrie en Caroline Goud - A long time ago

Een paar daagjes geen internet gehad….

We hebben woensdag-ochtend de camper opgehaald, die is bijna nieuw er stond nog maar 19342 km op. Toen naar Tsawwassen gereden en daar hebben we met de ferry de overtocht gemaakt naar Vancouver Island. Helaas regende het en was het aan dek niet lekker, daarom hebben Jannie en ik de koffers uitgepakt. Overnacht op een hele mooie camping Goldstream vlakbij Victoria.  Hebben ons eerste nachtje heerlijk geslapen in de camper. Donderdag zijn we naar Duncan gereden waar we de totempaal route hebben gelopen. Daarna doorgereden naar Chemainus om de muurschilderingen te bekijken en te fotograferen. Ondanks de regen hebben we ontzettend genoten van deze dag en de mooie route. Hebben overnacht op de camping Sproat Lake, was een camping aan het meer. Helaas konden we niet lang buiten zitten ivm de regen. Vrijdag-ochtend zaten we al om 6.10 uur buiten aan het ontbijt!!! Vroeg op pad gegaan naar Tofino onderweg onze eerste beer gespot! Een zwarte beer, helaas heeft Gerrie hem niet gezien, want we konden niet stoppen. In Tofino regende het best wel, dus zijn we daar niet lang geweest. Doorgereden naar Ucluelet waar we eerst wat hebben gegeten. Het aquarium bezocht en toen de Willowbrae trail gelopen. Dit was een wandeling door een mooi bos naar het strand. Wel met een trap van 180 treetjes…. Op het strand  (Florencia Bay)werden we gelijk beloond, ten eerste was het droog en zonnig en er vlogen Bald Eagles voor ons langs. We hebben ze ook nog op de foto kunnen zetten toen ze in de boom zaten. 

Zaterdag doorgereden naar Campbell River, hebben nu een full hook up plaats om alles weer op te laden. Zijn nog even in het dorp geweest en hebben een Orca tour geboekt bij Aboriginal Journeys voor de zondag.

 

 

Reacties

Nicole A long time ago

Klinkt goed allemaal. Wij hadden toen ook slecht weer op Vancouver Island en daarna is alles goed gekomen. Veel plezier bij de orca's, ik ga duimen dat jullie er veel tegen zullen komen.

Tineke A long time ago

Klinkt helemaal geweldig Caro! Ik wens jullie veel (orca) plezier vandaag en dat jullie er maar veel mogen spotten!

Aart A long time ago

Canada is geen Mallorca-vakantie, dus ik zou me lekker wat instellen op minder weer. Schotland met regen en donkere wolken levert ook altijd schitterende plaatjes op. 't Is nét wat Nicole zegt, ook bij ons hield het daar niet over. Maar het komt goed hoor en zon maakt alles natuurlijk wel wat vrolijker. Leef en geniet, lieve mensen !

Jacqueline A long time ago

Je moet maar denken dat je niet voor het zonnetje ging maar voor de natuur. In dat opzicht zitten jullie gebakken. Volgende keer die beer maar kieken dan vanachter het raampje dan toch zeker.
Geniet lekker van alles! x Jac

peter en bets A long time ago

Geweldig wat een mooie camper hebben jullie en nou maar genieten en we kijken uit naar de foto's van de orka's en de natuurlijk de beren,
we zullen jullie volgen

FoxEyes Ladies A long time ago

Hé mooie globetrotters, leuk om van jullie te horen. De camper ziet er goed uit hoor! Het tijdstip van het ontbijt ook! Wen er maar aan. Dat zullen jullie nog wel vaker doen. Op zoek naar alle dieren daar heb je de meeste kans vroeg in de ochtend. Het is een maandje afzien maar daar krijg je echt wat voor terug om mee naar huis te nemen moet je maar denken. Jullie komen er tenslotte om naar al het moois te kijken. Slapen kun je thuis wel weer. Die beren, ja dat blijven rare jongens. Ze zijn er altijd als je er niet op rekent en zijn vaak weer weg voor je het weet. Camera in de aanslag hebben overal waar je bent of rijdt. Meer kun je niet doen. Maar... alles wat je niet op de foto hebt zit nog wel op je eigen harde schijf en dat is ook heel veel waard. Die belevenissen blijven je bij en daar geniet je thuis ook nog volop van. Dus.. weer of geen weer, beer of geen beer, blijven spotten want er is nog zoveel meer moois daar ( kijk maar naar je plaatje van de Bold Eagle). Geniet aan de Campbel river, doe de orka's de groeten van ons en we doen vanavond een gebedje voor jullie dat ze tijdens de tour net zo voor jullie mogen springen als ze voor ons deze en misschien krijgen jullie dan ook nog wel een dolfijnen of een wale toegift! Hele fijne tijd nog en laat je verrassen.
Liefs van Marga en Joyce

Jan en marja A long time ago

Hoi vrienden
Wat fijn dat we jullie zo kunnen volgen en een beetje "mee genieten"
Het ziet er niet verkeerd uit
T word vast een onvergetelijke belevenis
Bedankt voor de felicitaties en een dikke "hug"
Van de BUTHJES.
We kijken uit naar de rest van jullie "blogs"

Gerda A long time ago

Wat ontzettend leuk je verslagje. Meid je moet een boek gaan schrijven mét foto's! Leuk hoor ik (wij) kijken uit naar je volgende blogs.
Veel plezier
xxx

Arie en Corrie A long time ago

Hallo
Heerlijk dat wij zo mee kunnen genieten van je blog.
We hopen dat jullie veel orka's gaan zien.
wij kijken uit naar de volgende blog.
veel plezier

Anja A long time ago

Hallo luitjes,

fijn dat jullie zo genieten, het mooie weer komt vanzelf.
Een mooie camper en prachtige natuur wat wil men nog meer...Orka's we hopen dat jullie ze zullen zien, lieve groetjes van ons A@G

louis en yvonne A long time ago

hallo vakantiegangers,zo te zien hebben jullie het naar je zin.mooie foto's we blijven jullie volgen.veel plezier nog,groetjes louis en yvonne.p.s zien we nou een ford op de foto?

Wim A long time ago

Tja op Vancouver Island regent het vrij veel geloof ik... daarom is alles ook zo mooi groen daar! Maar de zon gaat nog schijnen hoor let maar op. Dit is nog maar het begin!

Thea Vos A long time ago

Zo dat is genieten zeg!! Prachtige foto's!!
En leuk zo te lezen waar jullie zijn haha
Nog veel plezier en lekker veel foto's erop zetten haha
groetjes Arjo en Thea
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan