Another day in paradise

Door Gerrie en Caroline Goud - A long time ago

Another day in paradise……

Zaterdag 8 juni: Rond een uur of 7 in de ochtend, zagen we 4 Bighorn Sheeps met elkaar stoeien. We zijn naar Emerald Lake gereden. Daar in de vroege ochtend een trial langs het meer gelopen. Toen we bijna weer aan het einde/begin kwamen, zagen we hele busladingen met Japanners. Op een terras koffie gedronken en toen zagen we ineens aan de overkant van het meer een zwarte beer lopen. Verder met de camper naar Natural Bridge gereden, wat ook erg mooi was, onderweg ernaar toe zagen we nog een zwarte beer in het bos, zijn nog gestopt maar helaas rende de beer weg, nou die zijn echt snel. Onze weg vervolgd naar Lake Louise, daar ook wat gewandeld door het hotel, wat een drukte was het daar zeg!!! Zijn we eventjes niet meer gewend, maar zal helaas nog wel even zo blijven, het is ook weekend… Op de Bow Valley Parkway zagen we ineens allemaal auto’s langs de weg staan. Er liep daar een grote beer, maar helaas toen wij uitstapten, was hij al uit het zicht verdwenen, maar het was wel nr 3 die dag en nr 7 in totaal.

Even verderop zagen we ineens een Elk lopen, die bleef gelukkig staan dus konden we mooie foto’s maken. Laat in de middag een kampvuur gemaakt bij de camper. Zijn wel gewaarschuwd dat we nu echt in een beren gebied zitten dus zelfs niet je tandpasta buiten laten liggen.

Zondag 9 juni: zijn al om 8.00 uur de trial gaan lopen naar de Johnston Canyon watervallen. Eerst naar de lower fall en toen doorgelopen naar de upper fall. Was erg mooi alleen begon het wel te regenen. Op de Bow Valley Parkway onderweg naar Banff kwamen we een zwarte wolf tegen, die stak net  voor ons de weg over, wat een geluk dat we dat mochten zien zeg! Echt schitterend, helaas ook weer te snel weg voor een foto, maar hij staat wel op ons netvlies. Ook nog een Elk en een uil gezien. Op de camping Tunnel Mountain Trailer Court zagen we ineens 3 Mule Deer’s (herten) voor ons raam langs lopen. Prachtig gezicht. S Middags met de bus naar Banff gegaan en wat gewinkeld, helaas begon het weer te regenen. 

Reacties

FoxEyes A long time ago

He paradise boys and girls! Dat dierenlijstje blijft maar groeien he. Geweldig hoor. Mooie foto's van de elken Caro! De tocht door de Johnston Cayon is mooi he. Daar hebben wij ook erg van genoten. Wij misten alleen de wolf , hadden in de omgeving twee coyotes, maar die waren ook direkt het bos weer in. Toch, het feit dat je die dieren ziet blijft je bij, je kunt en moet zelfs niet alles op de foto willen zetten. Geniet van wat je ziet! met volle teugen. Veel plezier maar weer de komende dagen. We wachten met spanning op jullie nieuwe berichtjes en foto's van de volgende verrassende ontmoetingen. Laat ze zwaaien die grizzly boys! Doei, Marga en Joyce

Jacqueline A long time ago

Prachtig alleen dat die beren zo snel er vandoor gaan hé luitjes, toch dat belletje maar af doen Car hahah
Wat een natuurpracht en dat willen de japanners natuurlijk ook zien...
Liefs uit een beerloos Capellexx

louis en yvonne A long time ago

hallo luitjes ,zo te zien hebben jullie nog goed naar je zin,mooie omgeving,wilde dieren zat,veel plezier nog.en ja dat kleine campertje zou ook leuk zijn,groeten uit beijerland
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!