Treinen.....

Door Gerrie en Caroline Goud - A long time ago

Donderdag : vandaag met regen vertrokken uit Hazelton. Onderweg in Smithers nog inkopen gedaan en het dorpje verder ingereden om koffie te drinken. Nou we hebben in een soort konditorei gezeten. Hebben onszelf verwend met een bak koffie/warme chocomelk en een lekker gebakje. Staan nu aan het Fraser Lake op een campground. Nou aan de ene kant de hoofdweg en aan de andere kant een spoorlijn. Er kwam vanmiddag al een trein langs met 191 wagons erachter, wat een lengte zeg. De mannen hebben lekker op de firepit het vlees gebraden en hebben dus heerlijk buiten kunnen eten. Na het eten gingen Jannie en ik nog even naar het meer lopen, wie weet zien we wel een Moose.... Nou die hebben we niet gezien. Maar wel een trein.....We hoorden hem aankomen en stonden dus klaar met ons fototoestel, nou de machinist toeterde nog naar ons. Maar even later leek het wel of de trein ging stoppen...en ja hoor. Hij stond stil....we stonden dus als ratten in een val...Maar onder het wachten zagen we wel ineens 4 otters voorbij zwemmen, dus werd de pijn wat verzacht. Maar ja de trein bleef maar staan, op een gegeven moment is Ger komen kijken, waar we bleven. Hij stond lekker te zwaaien naar ons, Omdat het er niet naar uitzag dat de trein snel weer verder zou gaan en Jannie en ik inmiddels werden opgevreten door de muggen, zijn we onder de trein doorgekropen....naar de campground. Doodeng vond ik dat!!! Was ontzettend bang dat ie ineens weg zou rijden....maar gelukkig was dat niet het geval. Hij heeft nog een aardige tijd staan wachten. Ook dit avontuur weer overleefd.

Reacties

Maud A long time ago

Haha, ik zie het voor me, jullie op je buik onder de trein door kruipend. :) Op naar het volgende avontuur!

Jacqueline A long time ago

Kom je wel heel terug zus......
Geen beren tellen dan dit keer maar wagons, nou je bent lekker bezig ;)
otters hadden jullie nog niet eerder gezien toch dus die kun je afvinken. Aart zal wel jaloers zijn...

Aart A long time ago

Stikjaloers natuurlijk, vanwege die otters. Niet één, nee vier tegelijk, toe maar ! Vraag me trouwens wél af wat enger is, onder een trein doorkruipen die zó weer kan gaan rijden of in een kano naar orca's zoeken. Ik weet het wel. Geweldig weer, lieve mensen. Leef en geniet !

Anja A long time ago

Wat een verhaal een trein zo lang, ja,ja en erdan onder door kruipen en dat natuurlijk niet op de foto, geen tijd, wat zullen je dat eng gevonden hebben. Het is wel weer mooi dat je de otters ook gezien hebt.
Blijf lekker genieten van al dat mooi's en blijf weg bij treinen, hi, hi.

peter en bets A long time ago

Hallo luitjes hier zijn we weer, we hebben jullie verhalen al gelezen en de foto,s bekeken,prachtige plaatjes en wat een verhaal van die trein, we kunnen jullie nu weer volgen, blijf nog maar genieten en mooie verhalen schrijven dan kunnen wij mee genieten

thea vos A long time ago

Zo vakantiegangers, ik heb net weer met veel plezier jullie verhalen voor zitten lezen
!!
Geweldig wat een belevenis!!
Maar ik dacht dat wij wel eens wat mee maakte maar jullie kunnen er ook wat van haha

Nou geniet nog van de laatste dagen en schiet nog maar een paar mooie foto's

groetjes uit numansdorp x

Mady A long time ago

Op deze herfstachtige zondag in Nederland eindelijk even de tijd genomen om jullie blog te lezen en de foto's te bekijken. Wat een onvergetelijke reis en wat een avonturen ! Geniet er nog maar even goed van !
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!