Het voorbereiden kan beginnen

Door G.H. van der Loo - A long time ago

We hebben het er al een paar keer over gehad, maar eind 2012 was de kogel dan toch daadwerkelijk door de kerk! WE GAAN NAAR AMERIKA!!!!

Onze kleine meid is gezond en we hebben echt het gevoel dat het nu kan en dan moet je het ook gewoon doen!

Dus aan de grote tafel in Nieuw-Roden met de koppen bij elkaar, waar willen we heen!

Melanie wil wel naar het Oosten en naar de Amish bevolking, Sander wil graag naar Las Vegas, Geo en Arnoud willen natuur en lijkt Alaska ook wel wat en Marina heeft de voorkeur voor het Noordwesten van Amerika.

Goed, dat is dus nogal verschillend en niet in een reis van 3 weken te plannen. Geo en Marina opperen om eens langs Tioga Tours te gaan om te kijken wat die ons aanbevelen gezien onze wensen en de kleine meid. Zo gezegd zo gedaan en begin januari staan Geo en Marina na een bezoek aan Sint Jansklooster in Beilen op de stoep met een FANTASTISCHE reis! This is it, echt super! Melanie en Arnoud zijn om en lijkt het fantastisch, nu alleen Sander nog! Die was direct akkoord en zo was de reis gepland!

Al met al is het dus heel erg snel gegaan, maar het voelt goed, het lijkt goed en wat een fantastische plekken om te zien. Een camperreis van Denver naar San Fransisco!

 

Maar waar gaan we nou allemaal heen, een korte samenvatting volgt hieronder.

We starten in Denver waar we 2 dagen later onze campers op kunnen halen. Vervolgens gaan we via de Rocky Mountains naar uiteindelijk Yellowstone Park. Na een paar dagen Yellowstone Park reizen we door naar Grand Tetton en Idaho Falls. Na Idaho Falls dalen we verder af via Salt Lake city naar Bryce Canyon en Zion. Vervolgens zullen we doorreizen naar Las Vegas en rijden we door de Death Valley naar Sequoia. Na Sequoia rijden we richting de kust waar we uiteindelijk in San Fransisco zullen eindigen en we onze campers weer in kunnen leveren. In zijn totaal is dit ongeveer 2400 mijl wat neerkomt op ongeveer 3800km. Daar gaan we dan 21 dagen over doen dus het is een heel ontspannen reis. Met kleine Sophie is dat niet onbelangrijk!

 

We hebben er onwijs veel zin in en kunnen niet wachten tot het zover is.

Maar voordat het zover is moet er nog genoeg geregeld worden......

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
11 en 12 december: online infodagen met webinars, live Camper Q&A én persoonlijke adviesgesprekken (Zoom)
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!