We gaan een weekje later...

Door G.H. van der Loo - A long time ago

Het is maandag 15 juli 2013 en over 5 dagen gaan we naar Amerika.

Bijna alle kleren liggen klaar, de laatste lijstjes worden doorgenomen wat te kopen bij de Wallmart, geen kleren meer aan die mee moeten en nog even snel wat dollars regelen!

Niets lijkt ons nog in de weg te staan om met zijn allen te vertrekken naar Amerika.....

MAAR....

Na een dag 'hard' werken haalt Arnoud Sophie op bij de creche en krijgt daar te horen dat ze de waterpokken heeft. Prima denkt Arnoud dus die belt doodleuk Melanie op: "Bel de dokter maar, je dochter heeft de waterpokken." Niet wetende dat je niet mag vliegen met waterpokken!!!!

De volgende dag naar de huisarts en inderdaad het zijn waterpokken en tja we kunnen er nu niet veel meer van zeggen dan dat de reis deze zaterdag in ieder geval niet doorgaat. Kom vrijdag maar weer terug en dan kijken we of het beter is geworden en we een doktersverklaring kunnen opstellen zodat we een week later kunnen vliegen.

Tijdens alle commotie hebben Geo en Marina ondertussen contact gehad met Tioga en die helpen ons fantastisch en diezelfde dag is de camper al geregeld, de hotels en vluchten zijn omgeboekt en nu rest ons alleen nog de campings.

De campings worden woensdag geregeld en zo is de gehele reis binnen 2 dagen een week verplaatst en zouden we in theorie een week later wegkunnen. Maar goed we mogen pas vliegen wanneer we een doktersverklaring hebben die een week oud is. Willen we de 27ste vliegen dan moet de dokter dus uiterlijk 19 juli een verklaring tekenen....

De nacht van woensdag op donderdag is een zware beproeving. Sophie is om 1.30u wakker en besluit om daarna niet meer te slapen. Een combinatie van de warmte met de waterpokken maakt slapen ondraaglijk voor haar. Poeh als dat maar goed gaat. Er zijn heel wat bulten bijgekomen en we beginnen toch een beetje te twijfelen of alles wel doorgaat.Donderdag is ze dan ook erg hangerig, huilerig en de warmte helpt natuurlijk ook niet mee. Gelukkig slaapt Sophie goed van donderdag op vrijdag en zitten we om 8u fingers-crossed want Sophie en Melanie hebben een afspraak bij de huisarts!!

YESSSS om 8.25u krijgen we het bevrijdende bericht dat we volgende week mogen vliegen!

 

Het heeft wat voeten in de aarde gehad maar dan gaan we nu toch echt, zei het een week later!!

 

Ach houdt het spannend en maakt de reis nog specialer!

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!