New York

Door I. Sol - 14-07-2013 23:36

Na een snelle trip naar Schiphol verliep ook het inchecken erg goed en snel.

We schrokken wel van de check die ze uitvoerden bij alle Amerikaanse maatschappijen, Ze wilden echt van alles weten en er scheen iets niet te kloppen met de paspoorten maar wat zeiden ze niet en het was ook geen probleem...

Vliegen ging ook goed , maaltijd was prima , maar wel jammer dat je niet zelf kon beslissen wanneer je een fim ging kijken . Ze starten gewoon alles op het zelfde moment. Wel moest ik erg rechtop zitten omdat mijn stoel niet naar achteren kon en dan is 8 uur wel erg lang, nee helaas mocht ik niet naar de first class .......jammer ,wel 100 x excuses en ik krijg nog een compensation, wat dat ook moge zijn..

In Newark moesten we erg lang wachten voor de immigrations en weer was er iets met de paspoorten, wat ......weten we niet en uiteindelijk was ook alles goed . Toch wel vervelend . Hotel is prima en ligt zowat op Broadway. Niki had alles al uitgezocht welke musical er speelde en waar ze graag naar toe wilde gaan, alleen wij wilden eigenlijk niet . Nou ja ik wilde supergraag naar de Jersey boys maar Ton zei thuis al dat ik daar met Silvia naar toe zou gaan . Kortom hij vond het niets . Maar nu gaan we toch wel as dinsdagavond hahah helemaal leuk onze eerste broadway musical .

Verder is het hier echt heeeel erg warm, we gaan nu nog even wat kleins eten en met de taxi richting het empire state building om darna op tijd ons bedje op te zoeken .

 

 

Reacties

M.de Boer 15-07-2013 10:20

Wat leuk om zo alles mee te bleven
Leuke dag gewenst.mam.

silvia 16-07-2013 22:09

In nederland ook maar naar de Jersey boys gewoon even om te vergelijken...

I. Sol 17-07-2013 16:09

Ja Silvia gaan we zeker doen !! De meiden willen ook mee :-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan