NYC dag 3

Door I. Sol - A long time ago

Hardlopen in central park en terug via ave 5 naar w48. Fantastisch om zo door NY hard te lopen. Niet alleen in het park maar ook door het centrum

Met de ferry naar longstate island en vanaf de boot statue of liberty gezien. Heerlijke wind op de boot in het zo warme NY. Terug van de boot een wandeling langs wallstreet, ground zero, brooklin brigde. Toch wel vermoeiend met 36 graden. Met taxi naar central park en gegeten bij the lake en chillen in het gras en even lekker geslapen

Bij terugkomst in het appartement waren de kaarten van de theatershow weg, mijn vest was weg en de bankpapieren waarmee ik geld kan overmaken. In een word STRESS. Ik kom mij in alle drie de gevallen niet meer herinneren waar het was gebleven. Een vroegtijdig begin van Altzheimer.

Wat doen wij in zo,n geval. Punt voor punt oppaken. Eerst naar jet theatre en verteld dat de kaartjes wegwaren. Dat was geen problem omdat er met een creditkaart was betaald. Probleem 1 opgelost Bij terugkomst lag mijn vest op het bed. Was in bezit van Noa en daarna vond ik mijn papieren weer tussen de boeken. Tijd voor een kop koffie.

Gegeten in een supermarket waar je het direct mag opeten en op weg naar Broadway the jersey boys. Meisje zaten enorm te genieten en Nikki straalde zelfs van plezier. Daarna gingen de meisjes nog met de hoofdrolspeler op de foto. 

Reacties

marcella A long time ago

Dat was geen leuke stress. je maakt al veel mee in zo'n korte tijd. Gelukkig allemaal leuke dingen. Veel plezier.

I. Sol A long time ago

haha gelukkig was het Ton zijn stress , maar ik was wel erg blij dat alles na een uurtje opgelost was :-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!