Sedona

Door I. Sol - A long time ago

 

Precies op tijd werden we netjes door de taxi opgehaald om naar het vliegveld gebracht te worden. Noa vond het erg jammer om weg te gaan uit NYC, de stad is echt fantastisch maar op dit moment veel te warm om te shoppen of de stad te gaan verkennen. het blijkt in een aantal jaren nog niet zo warm te zijjn geweest.    

De vliegreis verliep redelijk, we zaten helemaal achterin het vliegtuig en de stoel kon weer niet naar achteren. Best wel lastig voor 5 uur vliegen. Uiteindelijk kreeg ik een andere stoel toegwezen maar tot goot verdriet van de mensen die dachten een extra stoel te hebben.

Aangekomen in Phoenix snel de auto gehaald en toen we eenmaal onderweg waren naar Sedona begon het te regenen...........zijn ze hier vast erg blij mee de volgende dag vertelden ze in de supermarkt dat ze voor het raam naar de regen hadden gekeken ???

.Hotel in sedona was prima en sedona zelf is erg mooi en kunstzinnig.Overal zag je prachtige kunstwerken en alles was een met de natuur. Sedona is overigens het mekka van de New age en dat merk je goed.De omgeving was adembenemend mooi.Na even op de kamer gezeten te hebben zijn we een restaurant gaan zoeken en we kwamen uit bij een mexicaan die in een pachtig kunstzinnig winkelcentrum zat  .Windvangers van pachtig gekleurd glas dienen als een soort paal die om de 10 meter staat. Het Mexicaanse eten was ook erg lekker maar veel te veel.Wij weten nu echt wel waarom er zoveel Amerikanen zijn die boven de gewenste BMI zitten.Daarna lekker slapen want weer 3 uur tijdverschil hakt er best wel in.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!