Grand Canyon

Door I. Sol - A long time ago

We waren weer vroeg wakker , nou ja Noa niet maar omdat we allemaal op 1 kamer sliepen moest ze ook wel mee ontbijten.Tja dat is een nadeel als je met je ouders op vakantie bent....Na het ontbijt zijn we eerst op weg gegaan om een supermarkt te zoeken en spulletjes voor de lunch te kopen , we zijn het brood hier nu al zat. dus dat moet nog wat worden. Ook en koelbox is geen overbodige luxe. Een pas voor de nationale parken hebben we ook nog nodig dus die gaan we ook maar gelijk kopen. daarna een kerk bekeken die als het ware zo uit de rotswand is ontstaan , mooi gezicht omdat alles in Sedona een met de natuur is.

Prachtig huizen en mooie kunstzinnige details. Vanuit Sedona rijden over een prachtige weg richting de Grand Canyon, we kijken echt onze ogen uit . Wat is het allemaal groot en prachtig en veel verschillende soorten landschappen . In de Grand Canyon aangekomen kunnen we de bagage al op onze kamers kwijt. Dus even lekker bijkomen en dan even het zwembad induiken om verkoeling te zoeken......nee dus, het is een binnenbad.... Nou ja dan aan we maar naar de rim , het regend inmiddels erg hard en de zonsondergang zal wel niets worden.

Nikki en Noa hebben beide de hoop dat het beter wordt en dus gaan we in de regen de rim aflopen . En ze hebben gelijk het wordt steeds iets helderer en tegen de tijd dat de zon ondergaat zien we zelfs kleine kleurverschillen.  ook komen de herten aan de kant van de rim om gras te eten. Een prachtig gezicht zo dicht bij.

Al met al toch nog erg geslaagd. op de terug weg zijn we gestopt bij het restaurant " we cook pizza en pasta" nou ja restaurant...meer een schuur waar tafels in staan. Maar de pizza was goed te doen.Daarna weer helemaal moe naar bed. Het was inmiddels al 21.30 :-) Morgen vroeg gaat Ton samen met Nikki en Noa naar de rim om de zonsopgang te bekijken. Ik blijf in bed omdat ik een maagdarm virus heb . Morgenvoeg om 9 uur gaan we met de helicopter over de grand Canon vliegen ,dit lijk ons allemaal helemaal fantastisch ?

Reacties

m de Boer. A long time ago

Ik geniet met jullie mee,leukk om het allemaal weer voor me te zien.wens jullie ee prachtige dag.Isabel heel veel beterschap.mam,

silvia A long time ago

De helicoptervlucht was vast ontzettend fantastisch!!!! hopelijk niet teveel last gehad van je virus.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!