Grand Canyon 2

Door I. Sol - A long time ago

Om 4.30 uur ging de wekker. Nikki en Noa wilden de zonsopgang om 5.23 uur zien opkomen in de Grand Canyon. Half uitgeslapen, lenzen in en in de auto naar het park. Waar 's avonds de rangers staan te controleren staat er nu niemand. Waarschijnlijk ook voor deze gasten is het te vroeg. De zonsopkomst is mooi om te zien echter minder spectaculair door de wolken. Blijft natuurlijk geweldig om dit te zien.

Bij terugkomst in het hotel een ontbijtje gescoord. Een grote vreetschuur waar wij ons niet thuisvoelde. Weer in de auto en op weg naar de helicopterplaats om een vlucht over de Grand Canyon te maken. Een geweldige ervaring, eerst over de bossen en dan opeens houden de bomen op en kijk je 1.4 mile naar beneden de Canyon in. Groots, wijds en spectaculair. De ene rotsformatie is nog indrukwekkender dan de ander. Met de helicoper is de ervaring geweldig en zullen wij deze altijd bijven herinneren.

's middags met de auto naar Page. Een trip die meer tijd koste dan wij verwachte mede door een grote omleiding. Wanneer wij Tusayan uitrijden is alles nog groen, niet veel later is het dessert. Groot, wijds en enorm divers. Na 4 uren komen wij aan in Page en zijn uitgeteld. Ieder wil even chillen. Gelukkig is er ook een gym in het luxe Courtyard Mariott met airo. Heerlijk een half uurtje hardlopen.

's avonds zijn de meisjes moe en Isabel en ik gaan naar Dam Steak and Grill. Typisch amerikaans. Wij moesten 10 minuten wachten en krijgen een pieper mee. Waarschijnlijk om de tijd te doden in de soevenierswinkel die erbij zit. Na 10 minuten werden wij inderdaad opgeroepen en naar onze tafel gebracht. Bijzonder was dat er voldoende tafels vrij waren. Moe van de dag vielen de ogen om 21.15 dicht. Echt laat wordt het hier niet. 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!