Page-Bryce en Bryce

Door I. Sol - A long time ago

Van Page naar Bryce

Wederom een aantal uren in de auto en hoewel de omgeving meer dan boeiend is vind ik autorijden nog steeds geen feest. Bij aankomst in Bryce 's avonds naar een cowboy diner geweest. Een kleine show en ondertussen eten. Leuke Zwitserse mensen aantafel die 9 weken door Canada en de USA trekken. Altijd baas boven baas. Bij gebrek aan een leuk alternatief was dit een goede vulling van de avond. De temperatuur in Bryce is zeer aangenaam en de nachten zijn veel koeler. Dit maakt het slapen zonder airco en gewoon met open ramen bijzonder aangenaam.

 

Bryce

Redelijk op tijd opgestaan naar een goede nachtrust. Vandaag staat 3,5 uur paardrijden op de planning. Na een kleine tour aangekomen bij de paarden. Relaxt rijden door de bergen met schitterende views, echt een aanrader. Deze tour heet de Cassidy tour van de gelijknamige tv serie.

s'middags een heerlijke Eigen gemaakte lunch en toen een wandeling in het Bryce Park. Wat een rotsformatie. Lastig onder woorden te brengen. Groots en druipsteenachtige rotsen die een gigantisch schouwspel geven.

foto's volgen nog

 

Reacties

marijke A long time ago

Leuk die foto,s van het paardrijden

m.de Boer A long time ago

ik had niet gezien dat jullie dat waren Isabel en Ton op die foto,leuk zeg.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!