Las Vegas tweede dag en reis naar Yosemite

Door I. Sol - A long time ago

Vanochtend zijn Ton en ik al om 6 uur naar beneden gegaan om een Starbucks te drinken en wat mail op te halen . Ongelofelijk als je dan door het casino loopt en mensen zitten er gewoon te gokken.

Later zijn we de meiden gaan halen en de auto gepakt om bij het Circus Circus hotel te gaan ontbijten. Ontbijt was prima en vooral de worteltaart als klein toetje was voortreffelijk .

 

Daarna naar de mall geweest en gelukkig hebben we wel wat kunnen scoren. In de middag heerlijk aan het zwembad gelegen en ik de avond de strip weer op gegaan om dit keer oa het Venetiaan te bekijken. Een te maf hotel met als je in de avond binnen bent het net lijkt of het dag is . Zelfs de bewaking loopt in een een Italiaans Carabinieri pak rond.

Kortom hoe gek kun je het maken..

 

Lekker Mexicaans gegeten bij El secundo Sol.

 

De volgende dag zijn we een lekker ontbijtje gaan pakken bij ons hotel ,mm dit was echt heerlijk en gratis omdat er een lekkage op onze kamer was en de was en een rugzak nat was en stonk.  Ik ben dit gaan doorgeven en gelijk werd er alles van de rekening gehaald….Niet gek.

 

Ton ging de auto uit de parkeergarage halen en kreeg de deur niet open , dus wij met de sleutel die we er nog wel uit konden krijgen naar het vliegveld gereden en kregen we na een half uur wachten in een bloedhete parkeergarage een andere auto.

 

Niet zo luxe en een lichtere motor maar hij functioneerde wel !!

 

Daarna richting de Death Valley. Wat een prachtig gezicht deze route en wat ontzettend warm de meter ging over de 50 graden.

Jullie begrijpen wel dat ik in de auto ben gebleven, wel hebben we op de Furnace Creek Ranch een sandwich gegeten, qua wachttijd moest deze uit Las Vegas gehaald worden volgens ons. Maar na deze intermezzo zijn we verder gereden naar Bishop.

 

De route was echt prachtig, een stukje ruige natuur die ik nog nooit gezien heb en met echt een never ending road. War wel een beetje eng om de berg op te rijden omdat de meter van de auto wel erg snel naar het rode streepje ging.

 

Uiteindelijk zijn we goed aangekomen in ons hotel in Bishop, prima hotel en we konden zelfs gratis wassen en drogen. Dit kwam goed uit met allemaal stinkende natte was .

 

In de avond een pizza gegeten bij een grote schuur, was best lekker.

 

Vanmorgen zijn Ton en ik eerst naar de buurman geweest om brood te kopen.

Jawel Nederlands brood mmmmmm, de bakkerij heet Erik Schat en bestaat hier sinds 1903. Heerlijk brood en de hele winkel staat vol met delfsblauw , stroopwafels van de appie en allerlei broodsoorten enz. De bakkerij is immens populair en er komen mensen van Heine en ver om hier wat te eten en te kopen.

 

Boodschappen voor 2 dagen gedaan en daarna gereden naar Yosemite park met nog een tussenstop bij Mono lake.

Een meer wat zo zout als de dode zee is , dat wouden we wel eens uitproberen dus bikini aan en het water in . Ja hoor je kunt er echt in drijven. Daarna wel even afgespoeld met water en ondanks dat waren we toch wit uitgeslagen.

 

Ook het spookstadje Bodie hebben we gezien, we moesten er 100 km voor omrijden en de laatste 10 km was een onverharde weg , vreselijk !! Maar het stadje was erg bijzonder.

 

Helaas en tot grote ergernis van Noa moesten we hierna nog 2 ½ uur rijden…. Maar het was een prachtige route en onderweg zagen we meren, hertjes enz

Nu net lekker in ons appartementje gegeten  en we zijn blij dat we niet weer uit eten moeten .

 

Morgen een dagje hier in het park !

 

Reacties

silvia A long time ago

Pas op de beren!!!!
Hebben jullie nog wat gewonnen in Las vegas of hebben jullie geen gokje gewaagd .
Veel plezier
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nieuw! ViaTioga: reizen op maat binnen Europa. Boek nu en gebruik je Coronavoucher.
Bekijk de reizen
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!