San Fransisco-San luis obispo

Door I. Sol - A long time ago

Om half 10 stipt zijn we weggereden . De bedoeling was om langs de prachtige weg te gaan rijden, de zogenaamde highway 1 ( Big Sur) maar dat duurde zo lang dat we hebben besloten snel naar het hotel te gaan en lekker in de zon ons te verwarmen. Hotel is echt prima en het dorpje ziet er ook aangenaam uit. In de avond zijn we nog even naar het strand gereden om iets te gaan eten. We konden het niet eens worden over de keuze van het eten en er was ook niet zoveel wat ons aansprak. Wel zagen we weer zeehondjes.

uiteindelijk zijn we hier in het dorp een pizza gaan eten. Was helemaal niet slecht. Morgen hebben we een appartement en wordt er door Nikki gevraagd of we spinazie kunnen eten met een gehaktbal. Dat kan natuurlijk geregeld worden.

Het dorpje hier wordt door Oprah omschreven als het dorp met de gelukkiste mensen vande USA , dit hebben wij hier niet echt gemerkt maar het is wel ok. De wijn industrie is hier erg groot en er is veel landbouw. Klimaat is hier constant boven de 20 graden dus dat is wel erg aangenaam. Morgen vroeg gaan we richting LA

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!